Reklama

Reklama

Všechny moje lásky

(seriál)
Z natáčení  - Veronika Žilková, Klára Oltová, Libuše Švormová, Roman Vojtek, Mahulena Bočanová, Johanna Steiger-Antošová
Česko, 2015, 25 h 43 min (Minutáž: 53–57 min)

Hrají:

Veronika Žilková, Mahulena Bočanová, Monika Zoubková, Jan Šťastný, Miluše Šplechtová, Jana Bernášková, Ilona Svobodová, Veronika Khek Kubařová (více)
(další profese)

Epizody(28)

Obsahy(1)

Seriál Všechny moje lásky vypráví o pozitivním přístupu k životu. O touze a odvaze překonat všechny překážky, které život přenáší. A i když je často velmi dramatický a těžký, dá se vše zvládnout s humorem a nadsázkou. Ústřední postavou je Marie Svobodová, která působí na okolí velmi pozitivně, dobře naladěná a usměvavá. Její přítomnost vnáší do každé situace pohodu a dobrou náladu, kterou šíří dál i mezi své přátele a okolí. Po zásadním zvratu v životě nepodlehla smutku a s nadhledem přijímá další nové výzvy. Pořídila si nový byt na krásném místě a rozhodla se naplno žít dál. Volné chvíle doma tráví ráda u dobré knihy nebo vaří, což ocení její dvě dospělé děti Míša a Ondřej i bratr Ota. Čas má vždy i na svou milovanou maminku Alici, kterou pravidelně navštěvuje za městem… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Veronika Žilková, Klára Oltová, Libuše Švormová, Roman Vojtek, Mahulena Bočanová, Johanna Steiger-Antošová

Recenze (44)

kajas 

všechny recenze uživatele

Ke sledování nového primáckého seriálu mě navnadila hlavně herecká účast slečny Kubařové, slíbila jsem si tedy, že dám šanci alespoň úvodní dvojité epizodě. A musím přiznat, že jsem byla docela mile překvapená. "Flashbacky" do mladých let hlavní hrdinky (jak Veroniku Ž. nemusím, tak tato role jí celkem sedla, určitě lepší volba než plánovaná Dagmar) mi připomněly oblíbený seriál "Vyprávěj", sympatické hledání dávných lásek dokázalo někdy i pobavit. Nejvážnější problém jsem vlastně měla jenom s prvním adeptem, protože vydávat Martina Trnavského za vrstevníka Žilkové, tomu by opravdu nikdo nevěřil ;). Jako asi většina divaček jsem tedy čekala, kdy už si Marie a její soused uvědomí, že jsou si souzeni. Poslední díl (o kterém jsem vůbec netušila, že vyprávění uzavírá) mě ale svým vyústěním poměrně zklamal. Bude ještě něco dál? Update: Bylo. Několik "nových", více otravných epizod, které jsem absolvovala opravdu jenom ze zvědavosti, s kým hlavní hrdinka skončí... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako jo, věřím, že hromada znuděných paniček, jejichž manžel dělá v parlamentu od nevidím do nevidím, aby jí zajistil její náročné požadavky, skutečně z nudy čtou blogísky nějakých v pubertě zaseknutých žen, ale dělat z toho seriál? "Buďte sebevědomé, dělejte si, co chcete, na co máte chuť..." Prima, jasně. Chlap je jen taková ozdoba bokem, z něhož se po kouzelné frázi Oslíčku, otřes se, sypou prachy. Jinak nemá chlap smysl. Všechny ženské v tomto seriálu bydlí v novostavbách, v bytech s velkými pokoji, nejnovější kuchyní podle módy, venku předzahrádka, balkón, výhled... Reklama hadra. Žádná nebydlí v paneláku, neřeší dvě děti, jedno třeba s epilepsií, druhé hyperaktivní, prostě mimo realitu. Vůbec mne celý koncept přijde ulítlý nechat si do života kecat nějakou primadonu bez sebereflexe? A adorovat, že nějaká taková fuchtle má jistou šanci ovlivňovat beztrestně životy druhých? A všichni kolem ji mají rádi a strašně jí tleskají? To už ten Sex ve městě vypadal reálněji. ()

Reklama

agiba 

všechny recenze uživatele

Naaaahodou, po vsech tech ordinacich, cestach domu a Pocatcich je tohle prijemna zmena. Koukam uz na treti dil a zadnej kyc a trapnost jsem jeste neobjevila. Pribeh hlavni hrdinky sice sem tam balancuje na hranicich logiky stylem "rozhodnu se najit vsechny stare lasky a druhy den jaky stesti!! Prave ten prvni prijde do me prace!), ale da se nad tim privrit oko. Je to fajn, me to bavi a to davaj na druhem kanale Pana prstenu ;) ()

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

Nene! Nejvíc mě jako padesátnici uráží, že mám být cílovou skupinou!!! Asi mám o sobě moc vysoké mínění, ale já jsem si dokázala sehnat chlapa před 30 lety! Mám ráda bigbít a vážnou hudbu, cestopisy a dobré komedie a nemám doma vymalováno pestrými barvami! A čumím na fotbal! Tohle je fakt nebetyčná HRŮZA, všudypřítomnou veselou krávou Žilkovou počínaje a kvadrilionem místních hráčů (už se to ani nedá nazývat herci) prostituujících ve všech seriálech na prý konkurenčních televizích konče. Když vidím Štěpničku, Kostkovou, Bočanovou a mnoho mnoho dalších, už ani nevím cože je to vlastně za TV stanici, protože v těch veledílech mám fakt guláš. Ulice, Svatby v Benátkách, Šípková Růženka, Cesty domů, všechny ty Ordinace a já nevím, co ještě, všude jenom jde o to kdo s kým, jak sbalit chlapa a jak si ten život rozvedené čtyřicítky a padesátky užít. V těch seriálech už se nikdo ani nenamáhá předstírat práci a vše se točí jenom kolem "milostných" problémů. Je to duševní porno! ()

CaptNemo 

všechny recenze uživatele

Veronika Žilková se prý po přečtení prvního dílu scénáře rozplakala. Tak už víme proč. Taková lepenková povrchní blbost, co si hraje na reálný život, tu už dlouho nebyla. Ploché, nepřirozené, nacpané dobrými herci, kteří k uzoufání nemají co předvést. Většina osazenstva, která se skvěle osvědčila v seriálu Vyprávěj, tohle dostala snad za trest. Nejhorší je na tom všem promarněná příležitost. Zatímco u takového Až po uši půlhodina divákovi nestačila, tady se stopáž 55 minut (Opravdu? Já myslel, že ten první díl trval 3 hodiny) nedala při nejlepší vůli vydržet. Veroniky Žilkové je mi líto, na druhou stranu jsem rád, že roli nakonec nevzala Dáša Havlová. To bych se nutil ještě do druhého dílu. Takhle si najdu lepší zábavu a všem, kterým se to líbí, přeju, aby brzy prozřeli a abychom se sešli u něčeho pořádného. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v ateliérech na Strahově. (Zdroj: časopis Televize). (M.B)

Reklama

Reklama