Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (243)

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Bessonova továreň na prachy uvádza: ďalšiu sračku. Reštartovaný Kuriér síce nie je horší ako Megatonova trojka, no to jediné čo predchádzajúce časti držalo pohromade tu absentuje. Ed Skrien sa snaží hádzať stathamovsky drsné pohľady, napodobňuje jeho pohyby pri bitkách, no charizmy má asi toľko ako Jai Courtney. Naozaj nechápem, načo bol tento reštart dobrý. Zlatá baňa z toho evidentne nie je a ani ako nezáväzná akčná jednohubka to človeka nepoteší, skôr znechutí. 25 % ()

Yoda sama 

všechny recenze uživatele

Ed možno zvláda tie tri polohy naštvaný-škodoradostný-napätý, no viac z toho celého nevyčaruje, aj zásluhou scenáru a réžie. Ono je to totižto na úrovni toho podivného seriálu čo chvíľu bežal aj v tuzemskej televízii a celkovo to postráda všetko čaro, ktoré mala Leterrierovo-Stathamovská éra. Ostalo z toho len nezaujímavé nič, kde je jedinou zábavnou stránkou Stevensonove machrovanie. Ale nebudem to určite porovnávať s Hitmanom, toto kope aj tak inú ligu, kde sa na akčné scény a ten blbý príbeh aspoň ako tak dalo pozerať bez úškľabkov, s kamennou tvárou. ()

Reklama

salalala 

všechny recenze uživatele

Tady je špatně skoro všechno a jen se potvrdilo, že Transporter remake nepotřebuje, protože už lépe udělat nejde. Příběh je samozřejmě "debilní", nedává absolutně smysl, je plný klišovitých a kýčovitých dialogů o ničem a místy je nechtěně směšný. Ed Skrein jakožto představitel hlavní role je obřím přešlapem, protože nemá charisma, je toporný, mluví s příšerným přízvukem a strašně rád by byl za drsňáka, jenže se mu to absolutně nedaří. Jediným, o němž se dá mluvit v rámci nějakého herectví, je Ray Stevenson, který si to celé užívá a po celou dobu vůbec nevypadá, že by ho někdo unesl. Filmu chybí i výraznější záporák. Jen snad akce je docela slušná, přehledná a místy vypadá i dost syrově, škoda, že je to úplně zbytečné, když všechno kolem ní absolutně nefunguje. The Transporter Refueled je zkrátka špatný film a především zbytečný remake, který je ještě horší než mnohé další podobné pokusy, protože v něm není nic zajímavého a nemůže ničím překvapit. Po většinu času strašlivá nuda, která působí jako parodie na sebe samu. 30% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Ak niekto frflal na (pre)obsadenie v HITMANOVI: AGENT 47, tak tu musel rovno dostať infarkt. Chápem, že Jason potreboval od série oddych, ale aj seriálový KURIÉR je lepší ako toto. A po všetkých stránkach. Tu je akurát viac modeliek. Ale chovajú sa ako kravy... A nápady v akčných scenách sú zabité slabím natočením... ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Popravdě si Stathamovy Transportéry nepamatuju, takže nemohu moc srovnávat, o kolik je tohle horší nebo jiné. Kdyby se tohle jmenovalo 'Kukuruku na dovolené', bylo by mi to taky jedno. Co je ale jasné je, že jde o klasickou moderní Bessonovku, takže to nemá ani jednu mozkovou buňku a chování a zvraty nedávají žádný smysl. Ten nalíčenej pizizubka model v hlavní roli, co se choval a chodil jak postiženej macho tomu dodával onen potřebný punc debility, aby to vyznívalo přesně tak, jak Luc požadoval - a vyšlo to, je to debilita, na kterou, věřím, už druhý den po dokončení zapomněli i samotní tvůrci. Tak moc zbytečné to v celé své "kráse" je. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Dej sa odohráva v roku 2010, no vo filme je možné vidieť Apple iPhone 5 (predávajú sa od roku 2013) a vozidlá Audi S8, modelový rok 2015. (m.a.t.o.)
  • Okrem Paríža sa natáčalo aj na juhu Francúzska, v meste Nice a jeho okolí. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama