Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Skoro celou dobu jsem se buď ztrácel v překombinovaných kamerových fintách, které zamotávaly děj ještě více, než by bylo zdrávo nebo jsem tápal v množství indicií a zmatených náznaků. Bohužel snad jediným zajímavějším místem ve filmu byl až povedený a vševysvětlující závěr, který však už s konečným hodnocením neměl příliš velkou šanci nějak výrazněji pohnout. Škoda. 50% ()

koniklecka 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to na to další z "psycho" filmů, které mám tak ráda. Jenže věčná škoda, že to bylo tak nedotažené. Mohlo to být mnohem více napínavější jak napovídala hudba, jen to lépe udělat. Ty obrázky z mysli mi evokovaly Ring. Benovi Kingsleymu ze začátku role skvěle padla, ale na konci se z něj stal jen bláznivý stařík, což se k němu už vůbec nehodilo. Zdejší hodnocení jsem téměř přesně odhadla už po skončení filmu a trefila jsem se. Chtěla bych vidět něco podobného, ale abych se z toho pořádně zapotila (a nejen to:)) strachy a napětím od začátku do konce (ale zas žádnou nechuťárnu). ()

Reklama

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Špičkový thriller s výborným obsazením, kterému jasně dominuje Ben Kingsley. Carrie-Anne Moss je tu opravdu trochu navíc, ale nevadila mi. Zatím jsem film s takovouto zápletkou neviděl ani o něm neslyšel, takže to hodnotím jako originální a navíc s atmosférou. Trocha tajemna neuškodí a tady to navíc bylo v rozumných mezích. V některých místech to maličko ztrácelo dech, ale to by byla asi jediná výtka. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem si myslel, že by tento film mohl zapadnout do stejné škatulky, jako je Mlčení jehňátek, Zodiac, nebo Sedm. Náznaky kvality tam byly a režisérovi se vcelku dařilo udržet pozornost diváka, dokonce ještě i chvíli potom, kdy se scénář zhroutil a všetušícího diváka, vedl jako ovci ke slabému konci. Podezření nula je velmi dobře udělaný film, ale je to mizerná kriminálka, kterou v průměru drží jen jeden dobrý nápad a závěr je vysloveně poku....ý ()

castor 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem potuchy o existenci tohoto thrilleru, navíc relativně slušně obsazeném, v čele s neselhávajícím Benem Kingsleym. Thriller, jenž si dlouhou dobu hraje, ale nedaří se mu to tak, jak by si zřejmě sám, i spolu s divákem, přál. Několik slušivých point (otevření truhly) a momentů sráží dosti chladný styl, utahaný děj, režisér s kameramanem užívají nespočtu nezvyklých úhlů snímání a místy jsou v rozpacích, kam dál, a divák na tom nebude jinak!! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)
  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama