Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

imf 

všechny recenze uživatele

První dva díly se mi skoro nelíbily (jednička ušla, dvojka byla hrůza hrůzoucí), ale zdá se že ani Zucker mě už nedokáže přesvědčit o tom, že se v dnešní době dá natočit slušná parodie. Televizní vizáž, spousta ohraných vtípků a unavených herců... naštěstí pro nás se Zucker v jistých místech vzepjal a tak je tu dost situací o kterých budete vykládat svým známým. Ale pospíchejte, tyhle fóry nejsou jako z Hot Shots a za pár dní si je nebudete pamatovat. Bohužel :/ ()

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem se smál. A to hodně. Některé gagy nefungují, ale přesto jich více než většina zasáhne do černého a nejde se ubránit smíchu. Přestože jde jen o chabě poslepované scénky, proložení jednotlivých pasáží je uděláno tak, že se víceméně nikdy nenudíte, i když má film i své hodně slabé části. Bavil jsem se u toho hodně, a přestože jde o dosti primitivně založený humor, je tu i spoustu neotřelých a neokoukaných nápadů... ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Hodně decentní parodie (zvlášť ve srovnání se svými dvěma předchůdci), sice s vysokým výskytem hluchých míst, na druhou stranu stopáž je hodně střídmá (bez titulků jen málo přes hodinu), takže člověk se nenudí, u povedených fórů (kterých by rozhodně mohlo být víc) zasměje, u těch nepovedených se mu aspoň nezvedá kufr. ** 1/2 P.S. S razancí Bláznivých střel se to srovnávat opravdu nedá. Uvidíme, co předvede Zucker ve čtverce. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Scary Movie 3 je prvním dílem z řady, který jsem s lehkým donucením uzřela, předchozí mě prostě nenalákaly. No a musím konstatovat, že jsem se bavila, i když chvílemi to byl trochu brutální humor. Možná je mé hodnocení příliš přemrštěné, možná je to tím, že jsem shlédla 90% všech filmů zde parodovaných (mimo 8 Mile, to bez hrůzy přiznávám, ale pochopila jsem - kupodivu). E.T. Jakson zůstane v mém top ten filmově bulvárních gagů ještě dlouho, stejně tak holčička, co je skoro vysvobozená z kletby, ale dělá si jen "prdel" a rapeři, co maj malý koule - no to prostě nemá chybu. Navíc jsem byla poučena, že v tom filmu "hraje" :-) řada skutečných hip-hoperů, což přidalo mému frenetickému smíchu ještě větší grády. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Je to blbé, ale třeba pořád lepší než většina filmů s Jimem Carreym. Scény s Charlie Sheenem jsou vcelku povedené, ale nejvíc se mi líbilo, když z televize vylezla mrtvá holka a dostala pořádně nabančeno. Jasně, bylo to poměrně trapné, ale přesně to mě totiž při sledování Kruhu napadlo, že by Samara (respektive tvůrci filmu) za zkažení/zkomičtění jinak dobrého filmu zasloužila. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Zhruba v polovině filmu Cindy (Anna Faris) odhrnuje koberec, pod kterým byly kuličky s ovocem, ale v dalším záběru vidíme pouze kuličky. (chleba24)
  • Natáčelo se od 12. března do 16. července 2003 v Kanadě a ve Washingtonu (D.C.) v USA. (Varan)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama