Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

bararich8 

všechny recenze uživatele

Další nezajímavá akční jednohubka. Samotný Jamie tady moc nepřesvědčil a to spolu se stupidním příběhem moc k celkovému dojmu nepřidá. Každopádně ale zjistíte, že každý Američan má v přihrádce schovanou pistoli. Na zabité volného večera to ve výsledku stačí, ale jsou i lepší možnosti, po čem sáhnout, 2,5* ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Opravdu béčkový film, dobrý do televize. Spousta věcí je zde nelogických a některým jsem se musel i zasmát. Je až neuvěřitelné, co všechno vydrží černoušek s propíchnutým břichem. Pořád pobíhá, každou chvíli se popere a neustále ho někdo může do toho břicha kopat. Ale akce je tu dost a za to třetí hvězda.*** ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční thriller, který ale na tu hodinu a půl dokáže zabavit, protože scénář se žene stále vpřed, akce není marná a obsazení je solidní. Foxxova postava je sice ze začátku za kokota a sympatie si získává spíš buldočí policajtka Michelle Monaghan, ale srovná se to a záporáci - Mulroneyův de Niro z výprodeje a správně výhružný McNairy - jsou taky fajn. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Z remaku mam rovnake pocity ako z originalu. Skvela akcia vs. imbecilne prekombinovany dej s otravnymi postavami, ktore som komplet do jedneho neznasal a prial im smrt. Najotravnejsi bol hlavny zaporak a agentka, ktora sa vzdy objavila v nevhodny cas. No ale aspon ze bitky su fakt fajnove. Sice dynamickejsie zostrihane ale stale celkom prehladne a pôsobia dost drsne a kontaktne. Choreografia je taky ten sucasny Bourneovsky realizmus s kravou mangom a dalsim ovocim. Dockame sa aj cool nahanacky a nejakej tej R-kovej prestrelky. Vysledok je pre mna priemer, ale vdaka akcii sa to raz oplati vidiet. Najmä v dnesnej dobe, ked su akcniaky nedostatkovy tovar. Dufam ale, ze nabuduce bude mat schopny reziser Baran bo Odar lepsiu ruku pri vybere scenara. 5/10. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

A máme tu další kulantní žabožroutský originál, jenž nejprve zcela bez servítek vyčorovali cigoši, páč v něm bylo hodně olova a Paňdžáb je daleko od civilizace, a teď si obvyklý hraný dabing s raději přiznaným kreditem pro původního scénáristu přepapouškovali i pojídači horkých psů. A všichni stejně jen kopírují Depalmu v letech jeho nejlepší formy. Čili nesympatického arabáše a následně bolyúdskou hvězdu Romana Žigu jen vystřídal slizký a jakože zlý Džejmí Liškaa, aby s bodnou ranou v játrech, do které ho ještě tak co pět minut někdo vší silou kopne, kompletně vymlátil a vystřílel hnízdo lasvegaské mafie při záchraně svého čokoládového dárce orgánů. A hádejte co? Dobro, čestnost a profesionální resuscitace nakonec zvítězí nad zlem, korupcí a za normálních okolností smrtelnými traumaty, ukáže se, že Džejmí je ve skutečnosti správňák a pyjonýr a slunce může šťastně zapadnout nad znovunalezenými rodinnými hovnotami. No, nevidět téměř nachlup stejnou a bezpatetickou předlohu, prohlásím to za poměrně zábavné, dobře natočené a svižné Smrtonosné kasíno. Takhle ale musím být spravedlivě přísný, zakurvovat něco o zbytečném rymejku pro anglosaské dyslektické debily a za trest jít o jeden rozškrábaný krvavý puchýř dolů. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama