Reklama

Reklama

Pan Tau - Série 2

(série)
Československo / Západní Německo / Rakousko, 1972, 3 h 37 min (Minutáž: 30–35 min)

Hrají:

Jiří Bruder, Jan Werich, Ela Šilarová, Otto Šimánek, Oldřich Velen, Jaroslav Mareš, Eduard Dubský, Věra Ferbasová, Jaroslav Tomsa, Veronika Renčová (více)
(další profese)

Epizody(7)

Zajímavosti (14)

Pan Tau - Pan Tau a Claudie (1972) (epizoda) (S02E01)

  • Seriál byl natáčen v koprodukci se Zápaním Německem. Přestože není úplně jasné, do jaké země je děj zasazen, v prvním díle je možné povšimnout si kuriozních policejních vozidel. Jsou to Škody 1203 v černo-bílém "americkém" zbarvení s českými nápisy "Policie", nikoliv tedy s německými „Polizei“. U nás v té době ale měla policejní auta nápisy Veřejná bezpečnost nebo VB. (Stejšn)

Pan Tau - Pan Tau a Claudie (1972) (epizoda) (S02E01)

  • V korespondenci s Jiřím Voskovcem nazývají tento seriál Jan Werich i jeho žena Zdena "tou západoněmeckou sračkou". (Přemek)

Pan Tau - Pan Tau a cesta kolem světa (1972) (epizoda) (S02E03)

  • Natáčení probíhalo v Dobřejovicích, u Munického rybníka v Hluboké nad Vltavou, v Průhonicích, v Českém Krumlově a na nádraží Zliv. (SONY_)

Pan Tau - Pan Tau a cesta kolem světa (1972) (epizoda) (S02E03)

  • Snímek vznikl spojením tří částí původního seriálu, konkrétně se jednalo o epizody "Pan Tau to zařídí", "Pan Tau a cesta kolem světa" a "Pan Tau v cirkusu". (Terva)

Pan Tau - Hledá se pan Tau (1972) (epizoda) (S02E06)

  • V úvodnej scéne účinkuje tretí prototyp československého vrtuľníka HC-3 s civilným registračným označením OK-VZB. Tieto vrtuľníky sa nikdy nedostali do sériovej výroby, boli vyrobene iba 3 kusy. (argus123)

Reklama

Reklama