Reklama

Reklama

Spojenec 2

  • USA Inside Man: Most Wanted (více)
Trailer

Obsahy(1)

Budova Federální rezervní banky v New Yorku je neustále plná lidí. Přitahuje zákazníky i zvědavé turisty, který ji obdivují jako historickou památku. Jednoho dne se všichni návštěvníci spolu s personálem ocitnou v pasti, když budovu přepadne ozbrojená skupina a všechny přítomné vezme jako rukojmí. Na scénu přicházejí vyjednávači newyorského policejního sboru i FBI, ale když se blíž seznámí s technikou, zbraněmi, počítači a telefony zločinců, vyjde najevo, že to nejsou obyčejní bankovní lupiči. Přišli ukrást nacistické zlato. Policejní detektiv a vyjednávač Remy Darbonne a agentka FBI dr. Brynn Stewartová vidí jisté podobnosti s nechvalně známou „nacistickou diamantovou loupeží“ z roku 2006, ale jejich spekulace vyvolávají více otázek než odpovědí. Nemilosrdná a mazaná Ariella, která vede bandu bankovních lupičů, nečekaně odhalí svou identitu a ukáže se, že patří mezi nejhledanější zločince země... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Ono někdy bývá lepší, pročíst recenze neboli komentíky a podle toho si udělat vobrázek. Jestli jako jo, nebo ne. No a o tomhle Spjenci to platí dvojnásob. Proč. Proč asi.. V domnění že mě to bude bavit jako Spojenec bez dvojky, jsem se rozhodl a v tento poněkud jinak depresivní večer jsem se do toho zahryz. Do Spojenkyně. A jak jsem se utápěl v tý depce, marně jsem čekal, že mě to sledování někam posune, nebo vysvobodí z tý depky. Po promrdaným času, někde uprostřed závěrečných titulků, jsem si uvědomil závratnou skutečnost. Ačkoli se to navenek jeví vcelku sledovatelně, jedná se ve skutečnosti o tupou sračku, která je přímočaře postavená na vcelku sledovatelné jedničce, vyhoblovaný tvářičce tý přiblblý coury a v neposlední řadě mě patrně mělo zaujmout to náckovský téma. Nestalo se, prokouk jsem to, a tímžtopádem to jebu do ucha a házím to do šuplíku s výrazným  nápisem...sračka. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nakonec ne takovej průser, jak se mohlo podle některých komentů zdát. Hodina filmu mě držela v napětí, jak vlastně z toho všichni vybruslí. A hlavně  hlavní hrdinka, která měla určitý rodinný pohnutky. Tu bohužel po hodině filmu někdo přetáhl k jinýmu natáčení, a její postava zmizela na vedlejší kolej. Podle mě, to ten konec slušně pohnojil. Myslím, že 40% je až až. ()

Reklama

mdf 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy,kde vykradou banku a vždycky čekám jak originální budou mít plán,se z banky dostat i s lupem,aby je nechytili.Plán je originální,možná ho už někdo, někdy ,provedl jinde,ale ukradnout nacistické zlato,uložené ve federální bance,to už musíte mít dobrý důvod.Nějak převratný a ani moc akční to není,spíše slabší průměr. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Velmi slabé pokračování slabého prvního dílu. Jestli je první polovina tohohle pro v nejlepším béčka koukatelná, tak ta druhá už taková není vůbec a jen jsem čekal až tohle utrpení skončí. Osobně si první díl, viděný před 4 lety, vůbec nepamatuju (a že se mi to stalo u velmi málo filmů), tak tady vím, že za rok o tomhle už nebudu vůbec vědět. Není tady vůbec nic zapamatovatelného. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

....na tomto filme je učebnicovo vidieť čo je film A kategórie  a film B kategórie .....Spojenec z r.2006 mal výborné obsadenie,scenár,nápad,spád....tento tkz Spojenec 2 je presný opak.....júúú nudné,predvídateľné,naivné a ten vyjednavač ten ako imitoval Willa Smitha ,Eddie Murphyho, Martina Lawrence-HO :)   z každého chcel niečo a mal .....hovno?......a hanbil  som za neho celý čas čo bol v obraze.....brrr...neviem či to dám ešte raz :( ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • V čase 48:22. keď sa agentka FBI prezlieka, tak je možné vidieť čas na kamere 02:00:49, avšak po pár sekundách filmu je zrazu čas 01:00:26 a potom následne 03:06:22. Keď je agentka pri rukojemníkoch a pýta sa, ako sa majú, tak na jej kamere je vidieť čas 02:00:37, ale keď ten obraz sledujú ostatní agenti FBI, tak je tam zrazu čas 10:36:23. (zuzulatomas)

Reklama

Reklama