foto

Miloš Vávra

  • nar. 16.10.1945 (70 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

2015 Lovci a oběti
2009 Jánošík - Pravdivá historie
Jménem krále
Tomáš a Milena
2008 Bathory
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Crash Road
Četnické humoresky (TV seriál)
Rýhonosec řepný (S03E02)
2005 Ulice (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2003 Iguo Igua (TV film)
2001 Den dobrých skutků (TV film)
Stříbrná paruka (TV seriál)
1998 Františka aneb O zelených svících a Černé Matce Boží (TV film)
Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
1997 Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
Pražák (TV film)
1995 Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
1992 Dva Janové a ovečka (TV film)
Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
1991 Nepoužitelný Max (TV film)
Uzavřený pavilón (TV film)
Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)
Velmi uvěřitelné příběhy: Siláci (TV film)
1990 Drobné něžnosti (TV film)
Ohrožené prázdniny (TV seriál)
1989 Bludiště (TV film)
Divoká srdce
Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
1988 Dobří holubi se vracejí
Druhý dech (TV seriál)
Horká kaše
1987 Náhodou je príma!
Otevřené okno (TV film)
Přízrak (TV film)
Zrcadlo nenávisti (TV film)
1986 Mladé víno
Můj hříšný muž
Pěsti ve tmě
1985 Dialogy pro klarinet, cimbál a bicí (TV film)
Jeden den v hostinci U klidného spánku
Podfuk
Slavné historky zbojnické (TV seriál)
1984 Láska z pasáže
Šéfe, jdeme na to! (TV film)
Šéfe, vrať se! (TV film)
1983 Propast (TV film)
Velká kočičí pohádka (TV film)
1982 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Slečna se špatnou pověstí (TV film)
Šéfe, to je věc! (TV film)
1981 Víkend bez rodičů
1978 Sólo pro starou dámu
1977 Oddechový čas
Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Dům Na poříčí
1975 Na konci světa
Zrcadlo pro Kristýnu
1974 Cesta do Pristolu (TV film)
Motiv pro vraždu
30 případů majora Zemana (TV seriál)
1973 Milenci v roce jedna
Trávnička (TV film)
1970 Jak se stal hastrman v Rokytnici ševcem (TV film)
Jeden z nich je vrah
Takže ahoj
1969 Případ pro začínajícího kata
1967 Noc nevěsty

Dokumentární

1998 Kázání rybám (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace