foto

Bohumil Koška

  • nar. 30.8.1923
  • zem. 2.4.2002 (78 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1989 Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
1987 Panoptikum Města pražského (TV seriál)
Proč?
1985 Třetí patro (TV seriál)
1984 Sanitka (TV seriál)
1983 Oči pro pláč
1980 Blues pro EFB
Co je doma, to se počítá, pánové...
1979 Arabela (TV seriál)
1978 Kulový blesk
Lvi salónů
Od zítřka nečaruji
Past na kachnu
Princ a Večernice
30 případů majora Zemana (TV seriál)
Tatranské pastorále (S03E02)
1977 Adéla ještě nevečeřela
Ať žijí duchové!
Což takhle dát si špenát
Jak se budí princezny
Tichý Američan v Praze
1976 Dobrý den, město
Dům Na poříčí
Náš dědek Josef
Zítra to roztočíme, drahoušku...!
1975 Kapři pro Wehrmacht (studentský film)
Osvobození Prahy
Tam, kde hnízdí čápi
30 případů majora Zemana (TV seriál)
Rubínové kříže (S01E04)
1974 Dvacátý devátý
Lidé z metra
Muž z Londýna
Noc oranžových ohňů
Velké trápení
30 případů majora Zemana (TV seriál)
Smrt u jezera (S01E01)
1973 Pokus o vraždu
Tichý svědek (TV film)
Tři oříšky pro Popelku
1972 Aféry mé ženy
Dvě věci pro život
Lupič Legenda
Svatba bez prstýnku
1971 Dívka na koštěti
Klíč
Lekce
Smrt černého krále
1970 Lišáci, Myšáci a Šibeničák
Na kometě
Pěnička a Paraplíčko
1969 Nezvaný host (studentský film)
Pan Tau (TV seriál)
Po stopách krve
Skřivánci na niti
Svatej z Krejcárku
1968 Maratón
Ohlédnutí
Pražské noci
Všichni dobří rodáci
Zločin v šantánu
1967 Čtyři v kruhu
Rozmarné léto
1966 Hotel pro cizince
Návrat ztraceného syna
Ostře sledované vlaky

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace