Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe Cooper a Dough Remer jsou vášnivými fanoušky baseballu a sní o tom, že jednou budou velkými sportovními hvězdami. Po letech jdou na sraz se spolužáky z gymnázia, ale všichni je považují za šašky a trouby. Nemají žádné příjmy a jsou v krizové situaci. Přesto se rozhodnou konečně něco udělat a vymyslí novu hru, vycházející z basketballu. Novou hru se jim podaří prosadit, postaví družstvo a vyhrají první turnaj. Svou hrou zaujmou i miliardáře Teda Danslowa, který tzv. baseketball začne sponzorovat. Amerika z nového sportu šílí, hráči se stávají hvězdami. Za pár let hraje Danslowův tým Pivařů ve finále národní ligy. Během finále náhle Danslow umírá na srdeční kolaps. Podle závěti se má novým majitelem stát Cooper, ovšem s podmínkou, že tým dovede k vítězství v sezoně... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

lardko 

všechny recenze uživatele

Neskutečně úžasná komedie ! Hned ze začátku jsem věděl že se mi film bude líbit , protože po pár minutách sem se skvěle bavil. Na Treye Parkera a Matta Stona jsem narazil až v tomhle filmu. A musim říct že mě ohromily. Jsem milovník basketbalu , takže se mi moc líbil baseketbal. U tohohle filmu jsem se bavil tak že těch 100 minut mi uběhlo opravdu rychle. Tenhle film mi dost sedl , protože takovýhle druh filmů mám moc rád. A strašně se mi líbili pravidla baseketbalu :-D ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco ve stylu Vybíjené, bohužel chlapcům jde asi líp něco jiného než hraní, takže na Stillera s Vaughnem se nečapou, i když dost dobře jsem se bavil při "Psyho Outech". Jakmile však kluci slezli z palubovky, tak se nic kloudnýho nedělo a trapný asi 5-ti minutový moralizování na závěr mou nespokojenost podpořilo... Sestříhat PB tak na 30minut toho nejlepšího, tak by to bylo za 4, takhle bohužel ne... ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem se u bláznivý komedie tak nenasmál. Parker a Stone jako dva povaleči vymyslí sport, ve kterém se z nich stanou megahvězdy a přitom nebudou muset prakticky ani běhat. Spočívá to hlavně v házení na koš z místa, s tím že protivník se vás snaží vypsychovat abyste netrefili ani hovno. Tvůrci South Parku jsou bezmála tak vtipný jako jejich kreslený postavičky a dokonce spolu tvoří skvělý komediální pár. A to vypsychovávání je fakt geniální... Tohle je mnohem lepší než další hraná P&S komedie Orgazmo, rozhodně na to koukněte. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tohle je komedie přesně podle mýho gusta. Je tam všechno, co podobný filmy maj obsahovat - pošahanou ústřední dvojici (respektive trojici), která chrlí jednu hlášku za druhou, nechutný vtipy, brutální vtipy, roztleskávačky, který kroutěj zadkama a třesou kozama a jako třešnička na dortu moje oblíbená záchranářka z Pohřební hlídky Yasmine Bleeth. A hlavně je to nehoráznej nářez od začátku až do konce. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Komediální veterán David Zucker svůj talent nejspíš vyčerpal na "Bláznivých střelách", jelikož od té doby nenatočil nic tak skvělého a vyjma třetího dílu "Scary Movie" ani nic dobrého. Tato komedie má pár světlých momentů ale je jich opravdu minimum. Zbytek je složen z již tisíckrát viděných rádobyvtipných scén a různých nechutných vtípků. Parker a Stone zde ukázali, že jsou opravdoví magoři a proto "South Park" vypadá tak jak vypadá. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Trey Parker požádal k přepsání scénáře Davida Zuckera, aby byli v jednom týmu tři (původně dva) členi, aby měl ve filmu roli také Dian Bachar. (StrYke)
  • Na konci titulkov je ešte jedna scénka. (figis20)
  • V 39. minúte číta Jenna (Yasmine Bleeth) knihu "Ženy, ktoré behali s vlkmi" ("Women Who Run with the Wolves"). (figis20)

Reklama

Reklama