Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatý majitel casina Donald Sinclair (John Cleese) připravi pro obveselení svých klientů novinku: veliký závod o dva miliony dolarů. Zbohatlíci se o ně ovšem nebudou ucházet sami, ale budou sázet na šest týmů, lačnících po bohatství. Potenciální milionáři jsou vybráni náhodně a vzniknou tak notně bizarní sestavy: Rozhádaná židovská rodina s užvaněným otcem (Jon Lovitz), bratři-kriminálníci (Seth Green, Vince Vieluf), upjatý obchodník a krásná pilotka (Breckin Meyer, Amy Smart), matka, usmiřující se s dcerou (Whoopi Goldberg, Lanei Chapman), fotbalový rozhodčí na útěku (Cuba Gooding, Jr.) a narkoleptický Ital (Rowan Atkinson). Na cestu z Las Vegas do Nového Mexika mohou vyrazit jakkoli - pěšky, autem, letadlem, na koni, nebo v balónu. Pravidla nejsou žádná - zbohatne jen ten nejrychlejší... a nejzákeřnější. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (403)

pepo 

všechny recenze uživatele

Zamrzia dve veci. Obcas prilis vela hlusiny a kruto nevyuzity potencial. Ale inak dobra zabava, ktoru nad priemer vytahuje niekolko vypecenych scen, kde som sa smial na plne hrdlo (zraz veteranov, krava, rychlostny rekord, vevericky). Navyse som fakt netusil ako to skonci a pointa milo prekvapila. Vo vysledku skoro tak dobre ako Edwardsove Velke zavody (mozno aj preto, ze to nema cez 2 a pol hodiny). 7/10 ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Excentrický milionář Donald Sinclair (John Cleese) je bláznivý sázkař. Se svými podobně postiženými přáteli vymyslí závod, kde účastníci jsou náhodně vybraní návštěvníci kasina (znovushledavší se matka s dcerou, obyčejná rodina, dva zlodějíčci, vcelku normální chlápek, atd) a výhrou? 2 miliony dolarů kdesi uprostřed Nového Mexika. Kdo první dorazí, bere vše. A jediné pravidlo zní: "Nejsou žádná pravidla"... Ztřeštěná komedie z dílny Jerryho Zuckera nabitá hvězdami (Whoopi Gooldberg, Cuba Gooding Jr, John Cleese, Rowan Atkinson) bohužel nesahá ostatním Zuckerovkám ani po kotníky. Většina vtipů je až trapná (i když leckdy jsem se smíchu neubránil - scéna s oblíbenou Zuckerovou krávou, usínání Rowana Atkinsona uprostřed akce, atd).. Podívat se na to dá, i bavit se možná budete, ale po shlédnutí založíte film na spodek skřiňky .. jednou stačí... ()

Reklama

StanislachKo odpad!

všechny recenze uživatele

Ako inak ohodnotiť snímok, v ktorom Ťa aj tvoji obľúbenci vytáčajú k umretiu?! (a že ich je tam požehnane a že sú doradu žalostne nevyužití - Atkinson, Lovitz, Gooding, a neprirodzene zubatý Cleese) O záverečnom moralizujúcom sentimente, smash mouth-u a stage divingu všetkých účastníkov už radšej len mlčím. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Celkem povedená bláznivá komedie, kde jsem se chvílemi popadal za břicho a chvílemi těžce nudil. O herectví se tu moc mluvit nedá (i když tu hraje tak velká plejáda hvězd), jde spíš o pitvoření se a přehrávání. Důležitější jsou ale gagy, a ty jsou naštěstí dobré. Takže zlatý střed - nenudí a neurazí, ale taky nepřekvapí a nenadchne. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Kanadsko-americká komédia na spôsob tej najjednoduchšej komediálnej road movie. Pošlite skupinu ľudí z bodu A (Las Vegas) do bodu B (Silver City), kde bude prvého z nich, ktorý tam dorazí očakávať finančná odmena. Cestou sa im prihodí iste kopa úsmevných udalostí. A či to funguje pri tomto filme? V určitých momentoch aj ano. Scény s rodinkou v Hitlerovom aute boli vskutku zábavné. Tiež dosť bodoval i Cuba Gooding Jr. alebo Kathy Bates v malej úlohe predavačky veveričiek. Ale väčšinu času je to nuda. No a vždy keď sa objavil na scéne Rowan Atkinson so svojim imbecilným humorom, mi bolo na zvracanie. ** ()

Galerie (27)

Zajímavosti (15)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 48 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Scéna s házením mince byla natočena před zápasem kanadské fotbalové ligy na stadionu v Calgary. (Karlos80)

Reklama

Reklama