Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je odklízení nepohodlných mrtvol nová forma podnikání podobně jako střelba na objednávku? Do jaké hloubky se dokážou ponořit policejní potápěči a co nakonec pachatele usvědčí? A podaří se policejní akci utajit, než ji média prozradí pachatelům? (Česká televize)

Recenze (69)

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Krom faktu, že podle mě Kryštof Bartoš není moc dobrý herec, tak i mladý Kozák (postava) byl pěkný p.čus a Mirek Dušín, jak doma tak v práci :_) Nicméně slušná kriminálka (na domácí poměry) to díky všemu ostatnímu pořád je, i když každý ty případy zná a tudíž to zrovna není o napínavém vyšetřování a o tom, kdo je pachatelem. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda byla takovou lahůdkou. Zatímco v její první části gradoval předchozí děj, druhá polovina fungovala jako příprava na finále celého seriálu. Dohromady to pro mě byla napínavá záležitost s parádní atmosférou. Zvláštní pro mě bylo hlavně to, že jsem cítil napětí, přestože jsem pochopitelně dopředu věděl, jak to dopadne. A to je jasný bod pro tvůrce; pokud zvládnou tak poutavým způsobem natočit seriál o velmi známém případu, nemusím nad českou filmovou a seriálovou tvorbou lámat hůl. / Poučení: Neber úplatky, nebo se z toho zblázníš. ()

Reklama

Stružák odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, šeď, šeď. To jsem se zas jednou těšil na zajímavou minisérii... I ejhle, jak jsem se zklamal! Celá série je šíleně uloudaná od začátku a pátej díl to zatím korunoval. Není to ani herectví, ani dokument, není to vůbec, ale vůbec nic. Technicky to je protivný zběsilou kamerou a nerytmickým střihem, postavy jsou zmatečný, herci nehrajou – tyvole ty snad fakt ty svoje repliky čtou někde z taháku, hudba není pro jistotu vůbec nikde. Bebjak dostal zajímavou předlohu, ze který mohl hodně vytřískat, místo toho dal všem divákům přes hubu sám. Já už si jako ten kalich hořkosti dopiju do dna a na poslední díl se podívám, ale mám dojem, že "filmový" Devadesátky ve mě zanechaj stejnou pachuť jak ty reálný. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bartoš konečně součástí seriálu (nějak mi sem v předchozích dílech neseděl). Linka s Tůmovým kámošem začíná dostávat pěkný obrátky. Lovení sudů perfektní. Po otevření sudu nevečeřte. Jediný problém mám trochu se scénou, kdy jde Tůma vrátit mobil a nějaký drobný. To se jako fakt nechá polechtat Bezmozkem, stáhne vocas, mobil a drobný si zase vezme zpátky a bude poslušnej polda? Ale jinak tip-top. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před branami finále, napětí stále na vysokém stupni. Čekací doba mezi epizodou 3 a 4 byla nekonečná, totéž 4 a 5, ale když konečně pětka přišla tak něco mi tam trochu chybělo.  Nějaké kořeníčko. Ruml konečně mohl ukázat něco víc a já trochu doufám, že se na chvíli dostaneme někam do "hrané minulosti". Skoro se až bojím, aby se do závěrečného dílu vešlo všechno podstatné a např. konečné doznání Kopáče nebylo odbyto jen závěrečným textem na obrazovce. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • Premiéru epizody sledovalo v průměru 2,29 milionu diváků starších 15 let (podíl 50,65 %). Epizoda se stala jedničkou nedělního vysílání. (rublik05)
  • Podezřelý Chodounský (Viktor Zavadil) vynáší odpadky v plastikových pytlích na odpad, které v roce 1995 ještě nebyly v Česku běžně používané. (melica)
  • Před vytažením druhého sudu Kozák skočí po hlavě do vody. V zápětí, po epizodě s novináři, stojí na palubě člunu a má suché vlasy i plavky, což lze poznat, když má na sobě tričko, jelikož to je suché, přitom když měl mokré plavky, tak by mělo být tričko také mokré. (Brain)

Reklama

Reklama