Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (132)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Televizní soutěže mám ráda. Člověk zjistí hloubku svých neznalostí  a něco nového se dozví. Tato soutěž je svižná, poučná i zábavná. Co se týče toho, že by se jednalo o podvod na diváky v tom smyslu, že by lovci mohli znát předem scénář otázek a mohli si najít před vystoupením odpovědi nebo znát otázky i odpovědi a potrápit jen svou paměť, tak tady mluví proti početný štáb,  z něhož by jistě někdo na případný podvod na diváky upozornil. Taky si myslím, že lovci by se k nějakému podvodu nepropůjčili. Nevylučuji ale možnost, že se na tvorbě otázek podíleli. Co se týče výhry, která je v daném případě nízká a já jsem ji v desítce sledovaných pořadů viděla jen jednou, tak ta asi není podstatná. Soutěžící zřejmě dostávají honorář za účinkování v zábavném TV pořadu. Ondřej Sokol je vtipný moderátor a všech pět lovců bylo dobře vybráno. Vadí mi trochu vysílací čas soutěže, který se překrývá se stejným žánrem na ČT - A-Z kvíz a slovenským Duelem na RTVS, které taky ráda sleduji. Něco jiného je sobotní Hvězdný speciál se známými osobnostmi. Otázky jsou jednodušší, aby se umělci neztrapnili a lovec se občas vědomě zmýlí, aby se co nejvíc peněz vyhrálo na charitu. Tady bych řekla, že je to naaranžované. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Tohle je jediný koukatelný soutěžní pořad v ČR. A hodně tomu dává Sokol. Jeho “přestřelky” s lovci (s “Kalkulátorem” asi nejvíc) jsou přirozené a vtipné. Takže klidně dám plný počet, abych zdůraznil tu bídu pořadů ostatních. ()

Reklama

GMVajgl odpad!

všechny recenze uživatele

Na týhle soutěži něco nehraje. Tihle takzvaní "lovci" znají bezvýznamné encyklopedické věci, odpovídají dříve než moderátor otázku vůbec dočte a někdy dokonce ještě doplní pár detailů. Možná to jsou chytří lidé. Ale možná taky předem dostanou nějaké instrukce, pokud ne rovnou soubor otázek. On Arnold Schwarzenegger měl vlohy a byl to dříč, ale k tomu si ještě pomáhal steroidy. Asi je něco lákavého uvěřit tomu, že lze dosáhnout nějakého ohromujícího ideálu. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Zábavné to příliš není, anglický originál neznám. Vodopád otázek, ve kterých se sotva orientuji, i když odpovědi převážně znám. Sokolova marná snaha být za vtipálka, nevymanil se ze své šarže. Soutěžící až na výjimky nesympatičtí, žádnou reklamu jsem zatím nezaznamenal, to teprve přijde s dalšími pokračováními. Vadí mi, že Sokol záměrně čte "Lovci" v závěrečné části otázky pomaleji než ostatním. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som bol voči tomuto formátu trochu skeptický, ale po čase sa mi to zapáčilo. Je to akčné, svižné, a vďaka tomu aj oveľa originálnejšie ako iné vedomostné súťaže. Ondřej Sokol v roli moderátora je výborný, hoci občas má až príliš nemiestne poznámky, najmä na účet Lovcov. Tí sú síce občas premúdrelí, ale mne to vôbec neprekáža, keď nám odpoveď aj trochu rozvedú. Jediné, čo sa mi nepáči na tejto súťaži je to, že pre súťažiacich nie je garantovaná absolútne žiadna výhra. V iných vedomostných súťažiach sa málokedy stane, že by súťažiaci odchádzali úplne bez ničoho... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

  • Lovec Jiří „Doktor Vševěd“ Martínek vystudoval historii a geografii na Univerzitě Karlově v Praze. Doktorát získal v roce 2014 na Univerzitě Hradec Králové. V roce 2006 začal pracovat v Historickém ústavu Akademie věd ČR. Kromě toho přednášel na několika školách, mj. na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Je také autorem či spoluautorem řady knih pro děti a turistických průvodců. (Olík)

Reklama

Reklama