Reklama

Reklama

Advokát - Série 2

(série)
Trailer 1
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, 2023, 8 h 6 min (Minutáž: 43–54 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Byznys zažívá zlaté časy a v kanceláři mají všichni plné ruce práce. Micky se seznámí s atraktivní ženou a přijme další ostře sledovaný případ. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (17)

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[74%] Opět dobrá série a vtipné, že mi vyšlo stejné procento. Sem tam se najdou hluchá místa, 10 dílů je asi moc, jinak si nemám na co stěžovat. Celý ten advokátův tým jsem si docela už oblíbil, tak doufám, že vznikne aspoň ještě 1 řada. Ústřední postava advokáta je naprosto skvělá. Případ mi přišel zajímavý, i když ke konci mě to pointou až tak už moc nebralo, ale vše bylo logicky vysvětlené a ty výslechy v soudní síni – to je něco co mě vždy bavilo a bavit bude. Takže celkově spokojenost. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mickey Haller si umí navařit problémy sám snadno a rychle, jako kdyby nestačil jeho čich na výběr problémových klientů. Bude opět souběžně bojovat na několika frontách, hájit menší případy, ale hlavně odvracet pohromu v případu vraždy, kdy proti jeho klientovi stojí důkazy i okolnosti. Manul Garcia-Rulfo je opět charismatický a podává svůj charakter přesvědčivě, pohotově. Být právník, otec a ex-manžel, který chce svoji rodinu zpět je tařka nemožný boj, ale Mickey v tom plave docela zručně. Connelly se opět podílel jako producent, jeho předlohy mě zajímají u Bosche jsem se nechytal, ale právníka z Lincolna zbožňuji. Perfektní charaktery, dialogy, napětí a nečekaná řešení, nic nikde nepřebývá a všeho je akorát. Další povedený zásah v relativně vytěžené právnické oblasti. ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série byla uvedením na obrazovky rozdělena na dvě části. Ta první byla lepší a pestřejší. Ve druhé jsme se tři epizody nehnuli ze soudní síně. Sice Micky na place vždycky exceluje, ale všeho moc škodí. Závěr se opět srovnal a překvapení na konec se taky konalo. Oproti první řadě se neřešily drobné epizodní případy, ale celé je to věnované jednomu "velkému" případu, který je navíc ovlivněn osobním vztahem advokáta ke klientce. Celkově stejně dobré jako první řada, nebo i lepší, změnou zaměření pouze na jeden případ a urputností obhájcova týmu. Nutnost - lesby na place, ta hlavní černá. Absolutně se bez toho obejdu. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Během prvních dvou dílů jsem si chvíli pokládal otázku, jestli i druhá série bude tak nadějná, poutavá a právnicky vyšpekulovaná jako ta první, ale během třetího dílu už jsem měl jasno, že bude. Nová série se nese totiž úplně ve stejně zábavném a divácky poutavém duchu, kdy je příběh postupně odhalován pomocí předkládání nových důkazů, fikaných výpovědí svědků a zas a znova úžasných právnických kliček Hallera. Potěší hlavní případ s tématem vraždy, návrat starých postav a hlavně to odsýpá na jeden nádech, takže si nemůžu na nic stěžovat a i druhá sérka je jednoduše super trefa do černého. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lincoln Lawyer pokračuje tam kde skončil a i když už nemá ten moment překvapení, udržel si celkem v pohode pozici nenápadné, ale o to lepší, sympatické a chytré zábavy. Mám rád právnická dramata a tady sem si ve druhé polovině užíval pobyt v soudní síni a rozkrývání probíhajícího případu včetně překvapivého a hořkosladkého konce. Klidně bych si dal brzo nášup v podobě třetí série na kterou je slušně zaděláno…80% ()

Galerie (167)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno