Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 3
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Monika22 k tomuto seriálu (9)

Amazonie (2003) (S06) 

Díky dívčímu osazenstvu pouze tři hvězdy. ()

Perlové ostrovy (2003) (S07) 

Dokud tam byl Rupert, tak to bylo na 5*, ale bez něj to už nebylo ono a celou soutěž jsem dokoukala jen z principu. S vitězkou nesouhlasím, tuhle soutěž by měli prostě vyhrávat jen chlapy. ()

Panama (2006) (S12) 

100% spokojenost s vítězem. ()

Cookovy ostrovy (2006) (S13) 

Rozdělení do etnických skupin mi připadalo zbytečné, ale pak se to rozjelo a byla to zajímavá série. Parvati a Jonathan, které znám z pozdější Mikronésie (jelikož se nedívám popořadě), nebyli zas tak špatní, jak si jiní myslí. Vítěze respektuji, ale za mě by to byl Ozzy. Další hvězdu dávám za Cookovy ostrovy... ()

Fidži (2007) (S14) 

Nebyla to zas až tak zajímavá série. Trochu mi štvalo, že jedna skupina byla silná a žila v luxusu a druhá skupina v bídě a kompletně vše prohrávala...Nicméně nakonec z této oslabené skupiny vyšel vítěz, kterému jsem to celkem přála. ()

Čína (2007) (S15) 

Toho byla zatím nejslabší řadou, jakou jsem viděla. Žadný soutěžící mi nebyl sympatický a nejméně snad VÍTĚZ (ten malej hubenej šmejd). Nejlepší byla znělka a překvapivě prostředí, kde trosečníci přebývali. Oblíbený hřáč: Frosty. Neoblíbený hráč:PG, Todd. ()

Mikronésie (2008) (S16) 

Tohle je moje první trosečnická řada a musím říct, že mi to bavilo...Škoda, že z mých favoritů Ozzyho a Amandy nikdo nevyhrál, ale i tak to bylo zajímavé. Velká škoda bylo i to, že hru museli opustit 3 soutěžící úplně zbytečně...možná mohlo dopadnout vše jinak. Parvati bych nikdy svůj hlas nedala.Nechápu. ()

Samoa (2009) (S19) 

Jedna z nejzajímavějších řad. Opravdu napínavé. Můj favorit:Mick a Russell (+kmen Foa Foa). ()

Hrdinové proti padouchům (2010) (S20) 

Každý to tu chválí, ale prostě pro mě to byla průměrná řada s divným vítězem. Parvati je ale fakt třída, sice jsem ji nikdy nemusela, ale uznávám, že je dobrá hráčka. ()

Reklama

Reklama