Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Tim (Simon Pegg), komixový nadšenec, a Daisy (Jessica Stevenson), žurnalistka na volné noze, se oba ocitli na dlažbě ve stejnou chvíli. Náhoda je svede dohromady a pomocí drobné lži - předstírají před postarší domovnicí se sklony k alkoholismu, Marshou (Julia Deakin), že jsou pár - získají levný byt. Ten se záhy stává centrem všemožných bláznivých příhod, do kterých se tak či onak zapojuje také podivýnský malíř Brian (Mark Heep), Timův nejlepší kámoš a nadšenec do zbraní a armády Mike (Nick Frost) či Daisina post-hipiesácká kamarádka Twist (Katy Carmichael). (Eddard)

(více)

Recenze (116)

Deschain 

všechny recenze uživatele

No zo začiatku ma to teda veľmi nebavilo ale niekde v polovici prvej série sa to zlomilo, humor ma začal brať a odkazy a paródie boli naozaj vtipné. Druhá séria sa mi páčila o dosť viac, záver spravili naozaj pekne. Naj momenty - Buffy, Matrix, Robot Fight Club, Doctor Who Police Box, Tyresove tance na čokoľvek, Marshin tank .. Obľúbená postava: Brian, neskôr Daisy a Tim a v závere už úplne všetci. Obľúbené časti: Chaos, Epiphanies, Back, Mettle, Leaves... ()

Gazy 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální dílo, nabyté až po strop popkulturnímí odkazy, přesně ve stylu Kevina Smithe. Že má Spaced pomalejší rozjezd? To bych rozhodně netvrdil, já Tima, Daisy a spol. začal zbožňovat už od první epizody a po shlédnutí obou sérií neskrývám své nadšení. Každá epizoda je naprostý skvost, vypilovaná do sebenšího detailu a hlášky. Jen je škoda, že se počet dílů o něco nerozrostl. The Phantom Menace was 18 months ago, Tim. I know, Bilbo. It just... It still hurts. 100% ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Wau, v prvé řadě originální a doslova šílené dílo. V jádru se jedná o klasický sitcom, kde jde dějová linie stranou (díly na sebe navazují velice volně), resp. slouží výhradně situačním vtipům. Už samotný humor je dost ujetý - absurdní, vyhrocené, či "nesmyslné" situace, popř. scénky záměrně zasazené do špatného kontextu apod. + punc originality dokreslují hutné odkazy na známé filmy... Bohužel jakkoliv atraktivně to zní, nemohu o Spaced říct, že je geniální a dokonce ani, že je jako komedie výborný. Rozjezd je vlažnější, občas to mírně zaskřípe a celkově dobré nápady v celkovém ztvárnění, atmosféře a postavách nejsou zcela vyváženy adekvátní měrou humoru. 7/10 ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Musím zvýšit z původních 3* na 4*, neboť tento seriál chce opravdu více času.. První dva díly byly nejlepší na první serii, pak to tak nějak opadlo, ale druhá série mi to zas vynahradila.. Těšim se, že to za čas zas celý shlídnu.. Možná budu i jinak koukat na první sérii, ty posavy prostě chtějí trochu trpělivosti. Sem moc rád, že sem dal šanci i druhý sérii. Parádně sem se nasmál... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Priklonil by som sa k vzdialenejšiemu prirovnaniu s kultovými 'Friends', avšak s ich bizarnejším, bláznivejším a halucinogénnejším variantom. V malom trojpodlažnom baráku sú spolu nepochopitľným putom spojené tri byty, ktoré sú plné totálne odlišných postáv s okrajovými charaktermi ľudskej spoločnosti. Takto vzniká plno zmutovaných hlášok plných energie, scény plné originality, ktoré si však nie vždy nájdu cestu ku každému divákovi. Štrnásť dielov je tak akurát na to, aby seriál ostal na veľmi dobre pozerateľnej úrovni. 80%. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (23)

  • Hudební skupina, která hraje na konci poslední epizody seriálu, ve scéně, kdy spolu Ted a Daisy tančí v hospodě a diskutují o pornu, je ve skutečnosti vedena otcem Simona Pegga. (Ruuzha)

Reklama

Reklama