Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Tim (Simon Pegg), komixový nadšenec, a Daisy (Jessica Stevenson), žurnalistka na volné noze, se oba ocitli na dlažbě ve stejnou chvíli. Náhoda je svede dohromady a pomocí drobné lži - předstírají před postarší domovnicí se sklony k alkoholismu, Marshou (Julia Deakin), že jsou pár - získají levný byt. Ten se záhy stává centrem všemožných bláznivých příhod, do kterých se tak či onak zapojuje také podivýnský malíř Brian (Mark Heep), Timův nejlepší kámoš a nadšenec do zbraní a armády Mike (Nick Frost) či Daisina post-hipiesácká kamarádka Twist (Katy Carmichael). (Eddard)

(více)

Recenze (116)

ganz 

všechny recenze uživatele

Pokud překousnete pomalejší rozjezd a o něco delší seznámení s charaktery, tak dostanete skvělý seriál, který si jede svým pozvolným tempem, nesnaží se o vtip v každém druhém slově, vyhýbá se typickým romantickýmn klišé, které v hodně místech už byly na hraně, ale nikdy se nepřehouply tak, aby poškodily výborné vztahy mezi jednotlivými postavami. Odkazů na filmy je tu mnoho, pro mě osobně je nejlepší parodie na Přelet, ale věřím že každý si zde najde svoji. Jedinou chybou seriálu je to, že má pouhých 14 dílů, já osoně bych bral dílů klidně dvakrát nebo třikrát tolik... ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Wright / Pegg tady opravdu bodujou. Postavy jsou správně ulítlý, odkazy na všechno možné fungujou bezvadně a originální styl zpracování je skvělý. První díly mě sice moc neoslovily, ale u mě má Spaced vzestupnou kvalitu v první sérii a ustálenou v druhé. Taky jsem při sledování tak trošku toužil po takovém looserovském a geekovském stylu života. PS: Brian! ()

Reklama

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Můj názor: 2. série mnohem lepší než ta 1. a jsem rád, že jsem tomuhle seriálu dal ještě šanci. Průměrné hodnocení: 1. série: 3.2/5; 2. série: 4.3/5. || Nejoblíbenější epizody: s02e04, 05 a 07. Po shlédnutí všech epizod bych si přál další - škoda, že jich je jen 14. Tenhle britcom není geniální jako jiné sit(brit)comy, není plný geniálních hlášek a nesnaží se vycucnout vtip z každé situace, ale na druhou řadu se mi příjemně dívalo, postavy se tak nějak "usadily" a já si je oblíbil a bavil se u každé epizody. Bohužel podle spousty komentů zde na csfd zjišťuji, že mnoho lidí tenhle seriál vzdalo hned po pár epizodách či 1. řadě. Jejich minus. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Musím zvýšit z původních 3* na 4*, neboť tento seriál chce opravdu více času.. První dva díly byly nejlepší na první serii, pak to tak nějak opadlo, ale druhá série mi to zas vynahradila.. Těšim se, že to za čas zas celý shlídnu.. Možná budu i jinak koukat na první sérii, ty posavy prostě chtějí trochu trpělivosti. Sem moc rád, že sem dal šanci i druhý sérii. Parádně sem se nasmál... ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Máte rádi britcomy? Líbila se vám Jednotka velmi rychlého nasazení, či seriál Velkovlak? Máte rádi filmy Kevina Smithe a jeho oblíbené reference ke kultovním snímkům a komixům? Jestli jo, sežeňte si Spaced. Ústřední, píšící/ hrající duo Pegg/ Stevensová je velice příjemné, zbytek residentů z jejich domu kvalitně obsazeno (za zménku stojí hlavně Mark Heep jako malíř Bryan). Možná ne úplná špička britského humoru, ale určitě milé a zábavné... Hlavně vy, britofilové, shánějte! :-) 80% ()

Galerie (1)

Zajímavosti (23)

  • Julia Deakin uvedla, že hlasem Marshy parodovala jednoho svého kamaráda a pro postavu Marshy se nechala inspirovat ženou, kterou potkala v Řecku, a která měla v ruce neustále sklenku červeného vína. (Alfréda)

Reklama

Reklama