Reklama

Reklama

VOD (1)

Pán a pani Smithovci sú len jednou z mnohých dokonalých dvojíc z vymydleného stredostavovského predmestia... až kým nevyjde najavo, že v skutočnosti sú obidvaja nájomnými zabijakmi, ktorí pracujú pre dve konkurenčné agentúry a ich úlohou nie je nič iné, ako odprevadiť zo sveta jeden druhého. Hlavných úloh sa ujali Brad Pitt a Angelina Jolie pod vedením režiséra Douga Limana (Agent bez minulosti). Obidvaja protagonisti sa na svoje úlohy dôkladne pripravovali na strelnici, pričom Angelina Jolie svojho partnera prekonala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (930)

choze 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, že to postihuje nejen začátek, ale i úpadek a druhou šanci jednoho vztahu. Ale přes všechnu snahu je to pod sexy povrchem jakési bezkrevné, nemastné neslané a ve výsledku zdaleka ne tak vtipné a zábavné, jak by mohlo. Tři velké akční scény nakumulované do druhé poloviny jsou ale parádní (mj. pobaví, když Brad okázale kope do Angeliny ležící na zemi) a potěšil zejména závěrečný wooovský přestřelkový tanec. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Pri prvom pozretí v kine rozpaky, prostredná tretina filmu po odhalení "čo je ten druhý zač" sa len tak zmätene potkýna z miesta na miesto, ale pri opakovaných zhliadnutiach už to nevadí a človek sa iba baví. Chémia medzi Bradom a Angie viditeľne funguje a to je najdôležitejšie. "Drahý, si stále nažive?" ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem očekávala více. Obsahuje spousty dobrých scén, vtip i akci, ale ve výsledném dojmu na mě nijak nezapůsobil. Dvě hodiny utekly jako voda a já si s odstupem pamatuji jen velmi málo scén, které mě zaujaly. Ale celkově má spád, takže se ke mně ani nedoplížily pocity nudy. Angelina je krásná žena, to uznávám, ale rozhodně pro mě není ta nejkrásnější, nejlepší a nejdokonalejší. Díky neustálým propagacím její osoby ve všech časopisech, médiích, žebříčcích krásy a titulkům jako "nejkrásnější, nejvíc sexy ženy světa", nemám potřebu ji kdekoliv vyhledávat. Média ji neustále cpou všem pod nos, vyrobily z ní jakousi "značku" a všichni ji prostě musí milovat. Tyto komerční tahy se mi jakkoliv nelíbí a nikdy k jejím obdivovatelům patřit nebudu. A svým herectvím mě příliš nepřesvědčila. Ale jako manželům to Angelině a jejímu mužíčkovi Bradovi dohromady pasuje a na svá hvězdná jména a vztah nejspíš dokázali k filmu přilákat davy fanoušků. Ale jaký by byl výsledek, kdyby ústřední dvojici hrál jiný pár? To bych byla vskutku zvědava:) ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Zábavná akční komedie s nadupaným rozpočtem plná efektů a navíc s hvězdným manželským párem Brad Pitt & Angelina Jolie. Ve skutečnosti jsou to Takoví normální zabijáci a že si už povídají jen Pravdivé lži, to zjistí po pěti nebo šesti letech na sezení u psychoterapeuta. Při další akci oba zjistí, že nejsou na společné lodi a začíná Vybíjená. Nájemní vrazi je však spojí dohromady a protože jsou Mr. & Mrs. Smith nejen ve střelbě opravdu dokonalí, hvězdný pár Poslední zůstává. K naleštěné podívané hned tři trailery: http://www.csfd.cz/film/116726-mr-and-mrs-smith/videa/ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Mít lepší scénář, říznější dialogy a neplácat všechno dohromady, mohla to být akční oddychovka roku. Na druhou stranu buďme rádi, že snímek tahá do kladných čísel sex-appeal obou hereckých hvězd. Přísný metr proto nechejme stranou a prostinký příběh berme jako malé zlo, protože v té době ještě zajímavý Doug Liman (po výtečném Agentu bez minulosti a s pološíleným Jumperem před sebou) pro diváky načechral cool obal a několik skvostných scén. Tudíž se dočkáme třeba velmi solidní honičky na dálnici nebo profláklé sekvence, kdy si jdou oba manželé po krku a v zájmu likvidace toho druhého převrátí vzhůru nohama celý svůj přepychový bejvák. Viděno potřetí a znovu to chutnalo, takže ty čtyři * rád ponechám. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (35)

  • Film se odehrává kolem a v New Yorku, ale během honičky v autech, kdy Jane (Angelina Jolie) a Johna (Brad Pitt) pronásledují tři BMW, je jasně vidět cedule, označující Los Angeles. (Miro_CZ)
  • Po vzájomnom odhalení identít mala podľa pôvodného scenára nasledovať automobilová naháňačka, ale z finančných dôvodov sa tak nestalo. (youtoo18)
  • Jane (Angelina Jolie) prohlási, že je židovka, ale hned v následující scéně mají s Johnem (Brad Pitt) na sobě teplákovou soupravu s nápisem "Jesus rocks" a když pak později společně odjíždějí v rodinném voze, mají na autě nalepenou rybičku, která je jedním ze symbolů křesťanství. (Kuny27)

Související novinky

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

08.09.2021

Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge (Potvora) si nakonec v seriálovém remaku akčního thrilleru Mr. & Mrs. Smith o manželském páru špionů nezahraje. Důvodem byly bohužel kreativní neshody… (více)

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

15.02.2021

Studio Amazon se rozhodlo oživit populární akční komedii Mr. & Mrs. Smith z roku 2005, v níž si tehdy zahráli Angelina Jolie a Brad Pitt. Nově se však příběh zpracuje do seriálu, v němž si hlavní… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Pitt a Jolie u moře

Pitt a Jolie u moře

19.07.2014

Angelina Jolie zahájila svoji režisérskou kariéru před třemi lety dramatem V zemi krve a medu. Na začátku příštího roku uvidíme její válečný životopis Nezlomný, studio Universal už nicméně stihlo… (více)

Reklama

Reklama