Reklama

Reklama

Trojice půvabných a mimořádně schopných agentek Dylan, Alex a Natalie pracuje pro záhadného milionáře Charlese Townsenda, kterého ovšem nikdy neviděly. Kontakt s nimi udržuje pouze prostřednictvím telefonu a svérázného asistenta Bosleyho. Čeká je velká akce. Byl unesen milionář Eric Knox a s ním byl ukraden jeho převratný software, který umožňuje najít a sledovat každého, kdo používá telefon. Jeho asistentka Vivian Woodová podezírá jejich konkurenta Rogera Corwina, který se nedávno pokusil koupit Knoxovu společnost. Andílci proto soustředí pozornost právě na něj. Nejprve v čínském masážním salonu milionáře uspí, zkopírují jeho elektronický diář a získají odlitky jeho klíčů. Potom proniknou na jeho party, a zatímco Natalie flirtuje se sympatickým barmanem Petem, Dylan s Alex si všimnou zabijáka Hubeňoura, který se podílel na Knoxově únosu. Během pronásledování s ním svedou souboj v zadních uličkách a objeví místo, kde je ukryt Knox. Zbývá získat zpět jeho software. Andílci získají přístup k hlavnímu počítači v Corwinově podniku. Dylan se po akci sblíží s Knoxem, který jí vypráví o svém otci, který zemřel, když byl zrazen nejlepším přítelem. Hubeňour zavraždí Corwina, Vivian unese Bosleyho a trojice andílků se stane terčem vražedného útoku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Na kosmetičku máš slušný pyrotechnický znalosti." Tak já se přiznám. Jsem jenom chlap a se dvěma ze tří Andílků jsem kdysi prožíval mokrý sny. Má objektivita je tedy nulová. Andílci se mi zkrátka líbili takřka ve všech převlecích, mělo to svižný tempo, tepající muziku, skvělý taneční štěky a nejvíc mě dostalo zjištění, jak hrozně by mohlo být narušeno soukromí, kdyby mobily udávaly údaje o svý poloze. Tenhle boj jsme už asi "chytře" prohráli, protože my analogoví hráči rychle vymíráme. Ale než umřeme úplně, tak chceme bavit a mně to s Charlieho andílky docela jde. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Akce je tady sice slušná, ale jinak film za moc nestojí. Má až příliš jednoduchej a tak trochu přiblblej přiběh, kterej v podstatě má za úkol jen vyplňovat mezery mezi akcemi, která ale taky neni něco čim by se tenhle film mohl chlubit. Je až příliš vidět, že Cameron Diaz ani Barrymore by bez pomoci tu akci jen těžko zvládaly a většina bojových scén moc dobře nevypadá,i když snaha tady byla. Ale zase na druhou stranu kvůli Cameron Diaz, Drew Barrymore a Lucy Liu tenhle film stojí vidět ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

Film Charlieho andílci je natočen stylem klipu a je naprosto bezdějový. Je to taková komediální akční oddechovka, která si na nic nehraje a má za účel pobavit. K tomu tam najdete tři sexy speciální agentky. Ale jinak herecké výkony obecně jsou velmi špatné, kromě vynikajícího Crispina Glovera. Některé akční scény jsou v celku dobré, ovšem to nestačí aby byl film dobrý. Ale jinak příjemná oddechovka. 2 hvězdy. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Andílci mi tentkrát také nějak utekly, přeci jen jsem měl v těch časech v zaměřovači spíše válečné snímky, protože ta doba jim přála a byl jich dost k pokoukání. Jeden čas se mi líbila blonďatá Cameron Diaz a Drew, Lucy na mne až moc šilhá a nejvíce na ní je sexy ten její hlas, který ovšem patří Nele Boudové... :-). Jedne z potomků teď docela holduje těmto akčním komediím a tak jsem si řekl, proč si neudělat zářez a zároveň dohnat co jsem zameškal... A ty holky před 21 lety taky vypadaly líp než dnes tak warum nicht? Začátek docela bavil a bylo to takové svěží. Souhlasím s Malarkeyem, holky se snaží být tak moc drsné až je to místy směšné a působí to lehce kontraproduktivně. Pár efektů na svoji dobu pobavilo, ale konci to začala být nuda a na jedno brdo. Jako jednohubka to může na jeden večer fungovat, ale to je asi tak vše. Chcete-li vidět pořádnou špionážní retro jedohubku, pak raději volte film - Krycí jméno UNCLE, který je o několik levelů jinde a pobavíte se u něj mnohem víc. Dávám za 2 kopance. * * ()

Melies 

všechny recenze uživatele

5 / 10 Aj napriek tomu, že scenár je chudokrvný ako somálska fitneska a réžia je na môj vkus až príliš videoklipová, ja som sa celkom bavil - a určite nie som sám. Nadsázka, paródia a sebaparódia sa tu zmiešava do príjemnej oddychovej zmesky a mi voľky-nevoľky začíname našim trom anjelikom v ich snažení fandiť - a to je pri takomto filmíku to najdôležitejšie, či nie? PS: Konečná konfrontácia za zvuku pecky Blind od kapely KoRn za to pozretie určite stojí - síce to trvá len pár sekúnd, no o to je ten zážitok silnejší. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (28)

  • Když se Viv (Kelly Lynch) objeví v Knoxově (Sam Rockwell) vile, ten ji uklidňuje slovy: "Viv, you're obsesed. All work and no play makes Viv a dull girl". Jde o narážku na Kubrickův horor Osvícení (1980), ve kterém se opakovala věta: "All work and no play makes Jack a dull boy." (Dzejkobkrasa)
  • Zbraň, kterou si Bosley (Bill Murray) ve věznění vykouše z chlebu, je Desert Eagle. Hubeňour (Crispin Glover) používá při honičce s andílky v průchodu mezi domy pistoli Luger P08 Parabellum používanou za druhé světové války. (dc125)
  • Žádná z hlavních hrdinek nepoužívá střelné zbraně, což prosadila jedna z hereček. Prý patří do rukou padouchů a ne andílků. (cariada)

Související novinky

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Charlieho andílci dostanou další šanci

Charlieho andílci dostanou další šanci

16.09.2015

Převážně komediální herečka Elizabeth Banks (Zack a Miri točí porno) se letos dala na režii. Její Ladíme 2 utržilo 285 milionů dolarů, takže se předpokládalo, že se u trojky nebude měnit dohled.… (více)

Další celovečerák podle seriálu

Další celovečerák podle seriálu

07.07.2009

U nás jsme jej nikdy kdovíjak neznali, ale „na západě“ platil v 80. letech za jeden z nejpopulárnějších policejních seriálů. T. J. Hooker. Když zalovíte v paměti, možná se vám vybaví úvodní scéna z… (více)

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama