Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Když pohlédnete jaké díly poté nasledovaly , pak je toto stylové a paradní zakončení příběhů našich oblíbených hrdninů ( a necukejte , určitě jste podlehli manii). Ano máme zde pár fekálních vtípků (lanýž) , ale z přihlédnutím co vzniklo jako kopie je to jako koukat na Monty Pythoni teenagerskych komedii :D . Co mi , ale nejvíce uvízlo v hlavě je onen taneční battle v gay baru. "Všichni chtěji Stifflera!" :D . To němelo chybu a celý film vytahlo nahoru. Jak zde bylo zmíněno Stifler zde jednoznačne převalcuje všechny postavy a nakonec se u něho dočkame i romantické polohy. Kdo by to byl čekal od babkošuka! :D ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Zo zásady filmy pozerám v originálnom znení, ale proste pri prvých troch dieloch prcičiek je český dubing nenahraditeľný a Stifler tiež. Tretie pokračovanie sa mi zdalo byť zo všetkých častí najkomickejšia a Stiflerov výkon najlepší. Prcičky sú najlepšia filmová komediálna séria ......................Soundtrack Christophe Beck: 1. Times Like These - Foo Fighters [4:27] ,2. The Anthem - Good Charlotte [2:56] ,3. Forget Everything - New Found Glory [2:34] ,4. The Hell Song - Sum 41 [3:20] ,5. Swing, Swing - The All-American Rejects [3:55] ,6. I Don't Give - Avril Lavigne [3:38] ,7. Laid - Matt Nathanson [3:04] ,8. The Art of Losing - American Hi-Fi [3:23] ,9. Fever for the Flava - Hot Action Cop [4:04] ,10. Give Up the Grudge - GOB [2:59] ,11. Bouncing Off the Walls - Sugarcult [2:23] ,12. Come Back Around - Feeder [3:13] ,13. Any Other Girl - NU [3:25] ,14. Beloved - The Working Title [4:29] ,15. Calling You - Blue October [3:59] ,16. Honey & The Moon - Joseph Arthur [4:45] ,17. Into the Mystic - The Wallflowers [3:39] ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Já vlastně ani nevím, jak to ohodnotit. Kdyz se podivate na ty nadherne filmy jako Shawshank, CIsta duse, Zelena mile nebo treba Forrest, tak vam tohle prijde jako nejvetsi osuta kinematografie a to nemluvim o horisch fekalnostech. Na druhou stranu clovek potrebuje vypnout, trosku se zasmat trapnostem a dalsim hlopym gegum. Jsem z toho dost na vazkach, ale pro teen je to urcite velka zabava. 3/10 ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Prekvapujúco lepšie ako dvojka, ale aj tak je to už naťahovanie, čo len potvrdzujú ďalšie zbytočné časti. Tu to ešte aspoň bolo v tradičnom zložení, kde si ešte každý mohol vychutnať pôvodné dementné postavy. Zmena scenára mohla sériu zakončiť v tom najlepšom, čo sa nestalo a je to škoda, pre mňa sa týmto dielom končia dobré prci. 65%. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Z původních čtyř hvězd zvyšuji po reprojekci na maximální počet. Je to prostě pohodová odreágovačka, herci jsou ŠPIČKOVÍ perfektně, soundtrack je NADUPANÝ, a herci hláškují jak nikdy. Seann William Scott je MACHR! **DOPORUČUJI SLEDOVAT S PERFEKTNÍM CZ DABINGEM!** První tři díly jsou absolutně TOP! ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

Reklama

Reklama