Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku navíc musím přidat, protože oproti dvojce to alespoň nevařilo z ničeho a mělo to děj. Nebylo to žadný: "Hmm, nechce se nám vymýšlet scénář, tak jen ukážeme jak žili na vysoký a hotovo." Neříkám, že svatba je super nečekaný nápad, ale nejméně nápady na scénky jsou povedené a ať už se proti tomuto druhu humoru stavíte jak chcete, budete se smát. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Třetí díl "opravdových" Prciček měl zůstat tím opravdu posledním, svatba by byla krásným zakončením komediální série pro jednu generaci diváků. Bohužel producentská lůza si usmyslela, že tahle značka by se dala ještě pořádně podojit a tak se začali natáčet neskutečný shity a ani (zatím) poslední díl pod názvem Školní sraz, ve kterém máme zase tu naši starou partu, už nešlape tak, jako tomu bylo za starých dobrých časů :) Svatba je však pořád nadprůměrnou komedií svého typu, chlapi už nám sice o něco vyspěli (až na Stifmeistera), ale humor tu pořád šlape tak jak má. Škoda, že tuto sérii nenechali po tomto díle spát, ty další části si fakt nezasloužila... ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Dvě a půl hvězdičky. První polovina je vyloženě zoufalá a vyniká v ní režijní neschopnost Jesseho Dylana. Celá řada scén není ani vtipná, ani zábavně nechutná, ani nějak trapná, jen prostě vyzní do prázdna, což je právě Dylanova zásluha. Jako důkaz doporučuju srovnat taneční souboj Stiflera s nabušeným gayem s dancematchi ve Starskym nebo Zoolanderovi. To je úplně jiná liga. Naštěstí poslední půlhodina trochu narovnává dojem, protože film najednou začne mít atmosféru i jakous takous působivost. Ale to už je pozdě, navíc když u oltáře s výborným hercem Biggsem stojí taková matná Michelle. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Len nedávno ma totálne znechutilo piate pokračovanie tejto série. Avšak moje masochistické filmové obdobie pretrváva aj naďalej a tak som si pozrel aj časť tretiu s názvom "Svatba". Je to natočené o máličko lepšie, hlavne čo sa hercov týka. No inak je to v podstate to isté. Nevkusná zmesica trapného humoru a nechutných sexuálnych narážok. Neviem ako vám, ale pochybujem, že mne bude niekedy pripadať zábavné súloženie so psami, pojedanie hovien či pozeranie na uslintaných nadržaných puberťákov. * ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Zo zásady filmy pozerám v originálnom znení, ale proste pri prvých troch dieloch prcičiek je český dubing nenahraditeľný a Stifler tiež. Tretie pokračovanie sa mi zdalo byť zo všetkých častí najkomickejšia a Stiflerov výkon najlepší. Prcičky sú najlepšia filmová komediálna séria ......................Soundtrack Christophe Beck: 1. Times Like These - Foo Fighters [4:27] ,2. The Anthem - Good Charlotte [2:56] ,3. Forget Everything - New Found Glory [2:34] ,4. The Hell Song - Sum 41 [3:20] ,5. Swing, Swing - The All-American Rejects [3:55] ,6. I Don't Give - Avril Lavigne [3:38] ,7. Laid - Matt Nathanson [3:04] ,8. The Art of Losing - American Hi-Fi [3:23] ,9. Fever for the Flava - Hot Action Cop [4:04] ,10. Give Up the Grudge - GOB [2:59] ,11. Bouncing Off the Walls - Sugarcult [2:23] ,12. Come Back Around - Feeder [3:13] ,13. Any Other Girl - NU [3:25] ,14. Beloved - The Working Title [4:29] ,15. Calling You - Blue October [3:59] ,16. Honey & The Moon - Joseph Arthur [4:45] ,17. Into the Mystic - The Wallflowers [3:39] ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 104,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 232,7 mil. (NIRO)
  • Seann William Scott (Stifler) ztratil hlas během natáčení scény, kdy dělá asistenta trenéra amerického fotbalu. (Stocki)
  • Fred Willard (Harold Flaherty) si napsal některé své repliky sám, např. ve scéně s přípitkem, když má proslov. (Stocki)

Reklama

Reklama