Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

tron 

všechny recenze uživatele

„Áno, už viem, čo je to láska. Láska, to nie je len pocit. Láska, to sú aj oholené gule.“ Fajn! Tínedžerskú sériu PRCI, PRCI, PRCIČKY nijako zvlášť neuznávam ani neurážam. Pokladám ju za priemer. Kým originál ma ešte ako-tak bavil (60%), dvojka skôr nudila (ale aj tak 60%). Trojka ma však príjemne prekvapila. Čím? Neviem. Možno aspoň náznakom o akúsi... vážnosť? Možno je to dané tým, že je posledná (a teda scenárista sa snaží zručne uzatvoriť všetky dejové línie, postavy a vzťahy medzi nimi). Najskôr ale preto, že sme si od roku 1999 s hrdinami prežili svoje a ich záverečné dospievanie a zaradenie sa do tomu odpovedajúceho života, vnímame s troškou nostalgickej dávky. Ale nebojte sa, o pojedanie psích výkalov ukrátení nebudeme. Našťastie je to stále rovnako vtipné a nechutné, ako minulé dva razy. K tomu babička, Veľkomrd Stifler, homosexuál, policajtka, zdravotná sestra, svokrovci, Stiflerova mama, „Nie je to tak, ako to vyzerá“ a Jimov otec. Jimov otec nemôže chýbať. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak hodně jako tady jsem se nenasmál snad ani v jedničce. Podtitul může říkat to, že to bude jen slabé zakončení teenagerovského života se svatebním obřadem nakonec, ale opak je pravdou. Trojka je našlapaná do posledního kousíčku a opravdu jsem se tlemil celou dobu, až jsem musel zvědnout hodnocení z minula o další dvě hvězdy na plné. Stifler tady válel jako nikdy předtím. ()

Reklama

Desperado 

všechny recenze uživatele

Ak je toto naozaj posledná časť, môžem ho považovať za ideálne zakončenie úspešnej série. Vtipných scén je pomenej, ale tých zopár stojí naozaj za to. No už si ťažko viem predstaviť , o čom by bol prípadný štvrý diel, takže je to dobré takto ako trilógia. Na hercoch už je vidno, že im zopár rôčkov pribudlo a úspešnú tínedžerskú komédiu by nebolo vhodné nastavovať v podobe nasilu natočených dielov o americkej rodine, americkom manželskom živote, rozvode a starobe. Brrr ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No už tomu trochu dochází dech, ale na ty 3* to ještě dá. Drží to hlavně Stifler kterej je největší píčus ze všech dílů (míněno v dobrým) i když některý trapasy jsou už trochu za hranou, hlavně ty čokoládový lanýže (kdo viděl ví o čem mluvím) každopádně jinak už to jede vesměs v zajetých kolejích. Nejlepší vzájemný odjeby si pak mezi sebou dávají Stifler a Finch, když vzájemně soutěží o to kdo přefikne sestru Michelle jo a soundtrack je pořád dobrej i když ne tolik jako ve dvojce. S přivřenýma očima tomu tu třetí hvězdu oproti původnímu hodnocení přidám i s přihlédnutím k tomu, že oproti sračkovním video pokračováním je to hotový skvost.50% ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Poslední díl trilogie American Pie. Další porce humoru, sexu, zábavy, trapasů a tentokrát i svatby. Stifler, Jim, Kevin a Finch jsou tu opět, aby nás pobavili. Tentokrát bohužel bez Oze. Herci jsou to pořád super a sem zapadnou skvěle. Co se týče svatby a průserů tentokrát, tak scény se přiostřují a trapasy nabydou velkých hodnot. Kluci odchází ze série a zakončují trilogii více než důstojně. Super hudba, super herci a boží humor. Velmi povedené i potřetí. "Díky? To celý bylo jenom kvůli díků....Nemáš zač, kazišuku!" ( 75 procenta ) ()

Galerie (134)

Zajímavosti (34)

  • Cameo: Chris Bender (jako producent se podílel na prvních třech dílech ze série Prci, prci, prcičky) ztvárnil vystrašeného chlápka na pánských toaletách. (Stocki)
  • Scéna, v níž Jim (Jason Biggs) na konci filmu děkuje klukům za všechno, se natáčela na dvou různých místech. Záběr na Finche (Eddie Kaye Thomas), Kevina (Thomas Ian Nicholas) a Stiflera (Seann William Scott) s budovou za zády byl natočen v Los Angeles, zatímco záběr na Jima s venkovským klubem v pozadí byl natočen v Half Moon Bay v Kalifornii. (Stocki)
  • Fred Willard (Harold Flaherty) si napsal některé své repliky sám, např. ve scéně s přípitkem, když má proslov. (Stocki)

Reklama

Reklama