Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

juta 

všechny recenze uživatele

Tak hodně jako tady jsem se nenasmál snad ani v jedničce. Podtitul může říkat to, že to bude jen slabé zakončení teenagerovského života se svatebním obřadem nakonec, ale opak je pravdou. Trojka je našlapaná do posledního kousíčku a opravdu jsem se tlemil celou dobu, až jsem musel zvědnout hodnocení z minula o další dvě hvězdy na plné. Stifler tady válel jako nikdy předtím. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Za mě asi nejlepší díl z trilogie prciček a to především díky komu? Stifler! Ano, dostal daleko víc prostoru než jsme byli zvyklý a je to bomba! Taneček na gay párty, parádní scénka v domě se striptérkama a především nesmrtelná story s čokoládovým lanýžem, tak ta je vyloženě a doslova k sežrání! A stejně jak si Stifi požírá luxusní čerstvý hovno, tak i já žeru tuhle svatbu! 90% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Áno, už viem, čo je to láska. Láska, to nie je len pocit. Láska, to sú aj oholené gule.“ Fajn! Tínedžerskú sériu PRCI, PRCI, PRCIČKY nijako zvlášť neuznávam ani neurážam. Pokladám ju za priemer. Kým originál ma ešte ako-tak bavil (60%), dvojka skôr nudila (ale aj tak 60%). Trojka ma však príjemne prekvapila. Čím? Neviem. Možno aspoň náznakom o akúsi... vážnosť? Možno je to dané tým, že je posledná (a teda scenárista sa snaží zručne uzatvoriť všetky dejové línie, postavy a vzťahy medzi nimi). Najskôr ale preto, že sme si od roku 1999 s hrdinami prežili svoje a ich záverečné dospievanie a zaradenie sa do tomu odpovedajúceho života, vnímame s troškou nostalgickej dávky. Ale nebojte sa, o pojedanie psích výkalov ukrátení nebudeme. Našťastie je to stále rovnako vtipné a nechutné, ako minulé dva razy. K tomu babička, Veľkomrd Stifler, homosexuál, policajtka, zdravotná sestra, svokrovci, Stiflerova mama, „Nie je to tak, ako to vyzerá“ a Jimov otec. Jimov otec nemôže chýbať. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Tak je to asi klasika, no. Puberťácká kravinka plná trapasů, které mi však přišly totálně uměle přivoděné - z těch situací by šlo snadno vybruslit a hrdinové si vždycky zvolili tu nejdebilnější cestu. A naopak některé další fórky byly hodně nedotažené. Dala bych 2*, ale Stifler (sorry, ale to je prostě hlavní hrdina, ne Jim) a jeho máma jsou nejlepší! ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Tie akože "vtipné" situácie sú vždy tak nasilu našrubované do filmu, že sa stali až príliš ľahko predvídateľné. V prvej časti sa to ešte dalo akceptovať a pár ich bolo aj vtipných, v druhej časti to už prestalo byť vtipné a v tretej to už je sled trápnych scénok, na ktorých sa ťažko dá zasmiať, keď minútu dopredu viete, ako to asi skončí. No v porovnaní s inými teen "komédiami" ide ešte o celkom sofistikovaný filmový počin, aj keď s minimom vtipných momentov. Jediný krát počas celého filmu som mal úsmev na perách, keď Stifler zjedol psie hovno, lebo s takýmto vyvrcholením tejto scénky som fakt nerátal, aj keď som vedel, že pre scenáristu nie je žiadna nechutnosť tabu. Ešteže túto sériu drží ako tak nad vodou Seann William Scott, bez ktorého by ten chabý dej prepletený trápnymi scénkami bol úplne o ničom. S jeho oduševneným výkonom sa to dá pozrieť. Aký to kontrast v porovnaní s mrtvolným Thomasom Ianom Nicholasom, ktorý ako by tam ani nebol. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (34)

  • Scéna, v níž Jim (Jason Biggs) na konci filmu děkuje klukům za všechno, se natáčela na dvou různých místech. Záběr na Finche (Eddie Kaye Thomas), Kevina (Thomas Ian Nicholas) a Stiflera (Seann William Scott) s budovou za zády byl natočen v Los Angeles, zatímco záběr na Jima s venkovským klubem v pozadí byl natočen v Half Moon Bay v Kalifornii. (Stocki)

Reklama

Reklama