Reklama

Reklama

Lovci duchů: Winchesterovi

(seriál)
  • USA The Winchesters
Trailer
USA, (2022–2023), 9 h 19 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Robbie Thompson

Hudba:

Jay Gruska

Hrají:

Jensen Ackles, Bianca Kajlich, Meg Donnelly, Demetria McKinney, Nida Khurshid, Michael Tacconi, Drake Rodger, Trey Burvant, Jenna Harvey, Bridget Regan (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Než se Sam a Dean narodili, byli tu jejich rodiče John a Mary. Dosud nevyprávěný milostný příběh odhaluje, jak se John Winchester a Mary Campbellová seznámili a riskovali vše, aby zachránili svou lásku i celý svět. (HBO Max)

Recenze (8)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Úplně by stačilo, kdyby to byl další Supernatural. Původní dějový rámec seriálu sice skončil pátou sérií a pak už se jednalo jen o nastavovanou kaši, ale i tahle kaše mi díky slušné atmosféře, povětšinou zábavným zápletkám, správnému mixu temnoty a humoru a především díky nesmírně sympatickým postavám velmi chutnala až do konce. A tohle je problém Winchesterů. Zatímco Supernatural měl od začátku ryze hlavní postavy jen dvě a postupně se nabalovaly postavy další, které přicházely a odcházely, aby zase poté přišly, tady je jich už od začátku poměrně dost a Mary s Johnem jaksi nemají tolik prostoru pro sebe a svůj vývoj - jak osobnostní, tak ve vzájemném vztahu. A vedlejší postavy jsou spíše protivné - jak Lata s příšerně otravným hlasem a akcentem, tak nebinární Carlos, který po většinu času působí spíše jako samoúčelná extravagantní komediální postavička. Interakce mezi nimi působí uměle a jejich osobnosti plytce. Pocitově to ani náhodou není ten starý dobrý stylový Supernatural, kde se cestovalo po celých Spojených státech, lovila se monstra, krev cynicky cákala na všechny strany, zatímco z toho všeho smrděl chlapský odér, po sedačkách se válely zalepené časáky s pornem a z nadupané Impaly řvala rocková muzika. Postavám jsem jednoduše jejich profesi absolutně nevěřil a může za to jak celkový dětinsky odlehčený tón seriálu, tak mizerné herecké výkony prakticky úplně všech. The Winchesters jsou více než spin-offem Supernatural jen další z řady generických variací na typickou the CW tvorbu ala Upíří deníky, která je navíc tentokrát fakt slabá prakticky ve všech směrech i s ohledem na svůj původ a žánr. Pravdou je, že celý seriál zachraňuje až závěrečný díl, kde se poprvé za celou sérii vrací závan toho, co jsem měl na původním seriálu rád a kromě řady vytoužených cameí přináší i celkem uspokojivé, i když v rámci SPN lore už notně přepálené, vysvětlení své vlastní podivné existence. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Pro neznalého diváka docela ucházející blbinka. Pro fanouška Supernatural?... Peklo. Bez atmosféry, scenáristicky i herecky slabé, casting se úplně nepovedl a dialogy psalo pětileté děcko. Po všech stránkách strašný úpadek. A Dean, Bobby, Rowena ani Jack... Tu bídu už nemohl nikdo z nich zachránit. ()

IceQueen

všechny recenze uživatele

Niečo na spôsob, ako keď si detváky z celej dediny pozrú v telke Poklad na striebornom jazere a plné dojmov sa pri lese hrajú na Indiánov. Rozdiel je hlavne v tom, že naša budúcnosť má menšie vreckové, takže miesto digitálnych tentononcov si musia vystačiť s čelenkami z hydiny a voiceover im nerobí Červený gentleman. Najvtipnejšie sú dialógy, v ktorých si dvadsiatnici odovzdávajú celoživotné múdra, takto na sklonku dlhoročnej kariéry. Zatiaľ nemám dopozerané a neviem, či niekedy mať budem. Jared môže byť rád, že ho Jensen do projektu nezapojil, aj keď Walker tiež nie je žiadne terno. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

dost nastavovaná kaše a velká slabota. Hlavní hrdinové sympaťáci, ale vlastně neměli moc co hrát a moc se ani nesnažili. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Bylo super na konci vidět starý známý tváře. Těch předchozích 12 a 3/4 dílů totiž nestojí vůbec za nic. Lovci duchů byla skvělá zábava, ale udělat prequel o rodičích bratrů byl blbý nápad od začátku. Nemá to vůbec ten feeling Supernatural, atmosféra není, monstra hnusný, scénář blbý, postavy i herci příšerný. Velký špatný a nedivím se, že po první sérii od toho všechna studia dala ruce pryč. ()

Arkelion 

všechny recenze uživatele

Príbeh spoznania sa Johna (Drake Rodger) a Mary (Meg Donnelly) Winchesterovích. Obsadenie vôbec nie je zlé, príbehovo sa z toho dalo dostať viac, ale beriem. Seriál trpí na slabšom scenári, nevyvážene kolísajúcou atmosférou, nepresvedčivými hereckými výkonmi a početnými absurditami v scénach. kedy niektoré úkony nedávajú priveľmi zmysel. Taktiež je škoda, že nebolo viac vidieť prehlbujúci sa vzťah medzi ústrednou dvojicou, je to skôr tak v skrate prestrihané. Akčnosť celkom dobre zvládnutá plus skvelá hudba z Deanovho výberu. Chevi Impala ako nostalgická čerešnička pre fanúšikov pôvodného Supernatural. Hodnotenie - 60% ()

Reklama

Reklama