Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

castor 

všechny recenze uživatele

Světe, boj se. Další populární televizní seriál se dočkal filmové podoby. Hlavní hrdiny jsou tentokrát jakási študácká děcka, legrační přilby a přiléhavé trikoty zůstávají, jalový scénář i připitomělé výkřiky jakbysmet. Ale tehdy to fenomén byl, to se musí nechat. Takže nostalgie tu jednu hvězdu přeci jen vykouzlila. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Paradoxně je tenhle první film na motivy kultovního seriálu asi desetkrát lepší než samotný seriál. Tvůrci konečně přišli s něčím, co se dá nazvat speciální efekty a i režie je řekněme průměrná. Herci jsou samozřejmě na zlatou malinu, ale každý kdo viděl (třeba jen nedopatřeím) kus seriálu ví, že to je normální věc. Dementní příběh nad kterým nelze jinak než kroutit hlavou je bohužel hlavní faktor srážející samotný děj. Dnešní generace má prostě lepší zábavu, to není přání, to je moje naprostá jistota... ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie a taky proto, že jako malé dítě, jsem chtěl být taky jedním ze strážců vesmíru. :-) A který malý kluk ne? Tenkrát to strašně frčelo, zdejšímu odpadovému hodnocení se divím. Každý raději dá odpad, než aby měl vlastní názor a náhodou se před ostatními neztrapnil...no jo musí se jít přece s davem...ubohost... ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Asi tady budú mít nějvyšší hodnocení a to se ani nemusím chlubit, ale předce jen. Já Power Rangers žrala jako malá (věkově i fyzicky, krpatá jsem pořád), tak když jsem viděla že se schyľuje k souboji, tak sem si nervózně kousala nechty na rukách, nohách a nervóžně jsem pučila, mačkala svího plyšáka, a doufala, že zvíťazí ti zlý.. I když se tak nikdy nestalo, a já jsem byla nasratá protože to dopadlo jinak, alespoň jsem se bavila a nemusela moc přemýslet co, kdo, proč a jak.. prostě jsem u týhle mé dětské pohádce jednoduše vypla a užívala si to. ()

PATWIST 

všechny recenze uživatele

Teraz som si spomenul na tento film, keď som pozeral rebríček Nejrozporuplnější filmy a tam Dünyayı Kurtaran Adam. Power Rangers som videl asi aj 5 krát, kedysi ako malý sa mi to páčilo ale teraz by to už u mńa nemalo takú šancu, ale ak sa vám páči sci-fi tak to je určite lepšie ako Star Wars. Pre vekovú kategóriu do 10. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Při morfování zastupovali herce v uniformách kaskadéři. (HellFire)
  • Johnny Yong Bosch natočil všechny své scény bez kaskadéra, který se během natáčení zranil. (HellFire)
  • Každý z kostýmů Power Rangerů vážil 18 kg. Amy Jo Johnson a Karan Ashley trpěli často bolestmi zad. (HellFire)

Reklama

Reklama