Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

MM11 

všechny recenze uživatele

Paradoxně je tenhle první film na motivy kultovního seriálu asi desetkrát lepší než samotný seriál. Tvůrci konečně přišli s něčím, co se dá nazvat speciální efekty a i režie je řekněme průměrná. Herci jsou samozřejmě na zlatou malinu, ale každý kdo viděl (třeba jen nedopatřeím) kus seriálu ví, že to je normální věc. Dementní příběh nad kterým nelze jinak než kroutit hlavou je bohužel hlavní faktor srážející samotný děj. Dnešní generace má prostě lepší zábavu, to není přání, to je moje naprostá jistota... ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Ne, lidičky nebojte se, nemrdlo mi ani nejsem zfetovaná nad únosnou míru. Pravda je prostá - Na tomhle filmu jsem vyrůstala, žrala jsem ho s takovou vervou jak soukmenovci misku rejže a Amy Jo Johnson byla moje tajná láska a první silné varování, že nebudu jen na rákosky a navíc, že budu skutečně přiteplená až hanba. Ivan Sliz byl padouch největší a nebyl den , abych si nezařvala - Pííííčoooo MORFUJEME !!! Je to strašná sračka, nemá to hlavu, patu, ruku, prostě nic, ale má to kurva koule. Bojové scény kolosálně na píču, ale jsou bomba, příběh je vymrdanější než thajská štětka, ale boží a tak dále. Nejlepší nejhorší film všech dob, já ho žeru, já ho miluju a já viděla i prodlouženou dvouhodinovou verzi (to ani nevíte, že je, co? ) A i když si to pustím dnes, tak mě to bude bavit, zase budu ta malá Linh (věkově, krpatá jsem furt) a zase budu spokojená. Takže mi kurva nesahejte na dětství nebo začnu morfiovat !! Ééé morfovat !! ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Světe, boj se. Další populární televizní seriál se dočkal filmové podoby. Hlavní hrdiny jsou tentokrát jakási študácká děcka, legrační přilby a přiléhavé trikoty zůstávají, jalový scénář i připitomělé výkřiky jakbysmet. Ale tehdy to fenomén byl, to se musí nechat. Takže nostalgie tu jednu hvězdu přeci jen vykouzlila. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Před dávnými časy přišel do města Angel Crowe bojovný Zordon. S pomocí své přítelkyně Alpha 5 vybral šest bojovníků a obdařil je nadlidskou mocí. Identita těch šesti zůstala utajena. Tradice trvá dodnes. Nejlepší postavy příběhu jsou Bagoun a Lebka - bez debat. Jsou to nejzajímavější na tomto příběhu. No a ještě Hudba, ta je taky celkem povedená. CITÁT - Ajajajajajaj............ Tentokráte se šestice bojovníků utká se silou, která se vymyká lidské představivosti. To zlo se jmenuje Ivan Slizoun. Ano je to pro hodně malé děti a tak bych možná ani neměl hodnotit, už to prostě vidím tak nějak jinak, jinýma očima. Trikově je to však velmi zaostalé a tak hodnotím za dvě. ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Asi tady budú mít nějvyšší hodnocení a to se ani nemusím chlubit, ale předce jen. Já Power Rangers žrala jako malá (věkově i fyzicky, krpatá jsem pořád), tak když jsem viděla že se schyľuje k souboji, tak sem si nervózně kousala nechty na rukách, nohách a nervóžně jsem pučila, mačkala svího plyšáka, a doufala, že zvíťazí ti zlý.. I když se tak nikdy nestalo, a já jsem byla nasratá protože to dopadlo jinak, alespoň jsem se bavila a nemusela moc přemýslet co, kdo, proč a jak.. prostě jsem u týhle mé dětské pohádce jednoduše vypla a užívala si to. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Seriál je známý tím, že se inspiruje akčními scénami z Japonských seriálů. V tomto filmu byl poprvé použit pouze originální materiál. (HellFire)
  • Když se Dulcea (Gabrielle Fitzpatrick) zeptá Adama (Johnny Yong Bosch), co se děje, odpoví: „Jsem žába.“ Bosch později přiznal, že přepsal větu ve scénáři a naléhal na režiséra, aby použili upravenou větu, protože cítil, že žába je pro jeho postavu nešťastným výběrem. (HellFire)
  • Johnny Yong Bosch natočil všechny své scény bez kaskadéra, který se během natáčení zranil. (HellFire)

Reklama

Reklama