Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gratuluji! Byla jste přijata ke studiu na Godolkinově univerzitě! Jsme nadšeni, že vám můžeme pomoci zdokonalit vaše nadání! Od svého založení v roce 1965 naši školu absolvovali ti nejlepší a nejzářnější superhrdinové světa, včetmě třech členů Sedmičky! A kdo ví? Možná se stanete dalším! (Prime Video)

Recenze (21)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Srovnávat to po první epizodě se svým věhlasnějším bratříčkem je prostě špatně. Gen V se nesnaží napodobit The Boys, naopak se snaží vyprávět originální příběh s teen-friendly postavami. Že bych se královsky bavil tak jako u The Boys říci nemohu, ale že bych to zavrhnul už v úvodní epizodě, kde takřka skoro nic nevíme? To ani náhodou! Šanci si to zaslouží a doufám že budu v dalších dílech příjemně překvapen. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrný úvod pravdu říct. Ale tak naštěstí se ukáže (a je to dost pomalu s informacemi), že "tady něco dost smrdí". Ale jelikož je to pro mladší, ještě víc se řeší téma, které z duše nenávidím. Tak doufám, že se s tím poperou se ctí... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby nešlo s universum Boys, tak bych se na "kouzelnické" studentské trable mladých Američanů určitě nedíval. Jenže Kripke je totální magor, takže bylo jasné, že v jeho podání o navoněnou propagandu nepůjde. První smrt lidí... velký bizár. První "sex" .... explicit ujeťárna a první skon supráka ... klasická "sprcha". A navíc ...něco zatuchlého je i mimo prostor "velkých supráků". Za mě supr rozjezd, přesně v duchu Boys. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spin-off výborných Boys, které jsem konečně dohnal na podzim, na sebe nenechal dlouho čekat ani v mém nekonečném watchlistu a hned po pilotu jsem dostatečně zaháčkován. Fajnové napojení na už dobře známý super”hrdinský” svět. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sprvu som bol velmi skepticky. Ale to, co sa mi pacilo a cim si ma ziskali "The Boys" , teda nahlymi zvratmi, brutalitkami, zvrhlostami a wtf-momentami, bude zrejme pritomne i v tomto "odvare". Ci budu mat aj nie cierno-biele ploche charaktery i v tejto "omladenej" verzii, uvidime. Chapem, ze je to tah na mlade publikum a priznam, ze ma deticky a teen-filmy uz davno neberu. Napriek tomu som sa pomerne bavil. Je citit, ze Rosenberg ako jeden z tvorcov mal vyrazne slovo. Opatrny nadpriemer. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ veľmi dobré, takmer všetko, čo by ste od spinoffu The Boys očakávali, hrubosť, humor, násilie a len hlúpe super akcie/následky. Celkovo sa mi prvá epizóda veľmi páčila, tiež sa mi páči, ako sa celá vec s "nimi"....ak nám to bude nútené, tak to aspoň nie je príliš trhané alebo neznesiteľné ako iné seriály. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozjazd mi prišiel ako US College komédia, čisto pre teenagerov kde máme cool postavy , všetky klišé nástrahy na nováčikov, neviazana zábava úplne všade a samozrejme žiadne učenie. Už mi tu chýbal len Ben Stiller ()

Wade W. 

všechny recenze uživatele

Také že nič moc prvé diely. Ani neurazí, ani moc nepoteší. Trochu sa tam dejú i aspekty woke culture čo v The Boys naštastie nebolo. ()

Thug_Leo 

všechny recenze uživatele

Dojící na úspěchu Boys vyniklo něco bez postav, které se dají oblíbit s podtextem afro rapu bez logiky a šmrncu, ale dodali slova jako progresivní, woke, souhlas, lgbtq...občas nějaká krev, ale kde je humor, nápaditost nebo kreativita? V boys, tady ne... ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.díl 1.série, prozatím jediné z celého seriálu. Marie, mladá černošská dívka, ve svých dvanácti zabije oba rodiče. Příčinou jsou její schopnosti, k nimž právě přišla, čili ovládat svoji krev coby vražedný nástroj. Po dalších šesti letech strávených na podivném internátu, kde se všichni tvářili jako úchylové, a ona patřila k vyvrhelům, je Marie přijata na Godolkinovu univerzitu pro dospělé hrdiny. Protože se stala sirotkem, a její sestra na ni zanevřela, neváhá a okamžitě se do ní vydává. Druhou možností by se stal ústav, kde se k hrdinům chovají jako ke zrůdám. Na univerzitě se seznámí s blondýnou, jež se umí zmenšovat, a s partou vyvolených, k nimž patří Golden Boy, kluk, co umí žhnout jako oheň, jeho dívka, schopná každého ovlivnit, a pár dalších. Společně s nimi, aby se stala oblíbenou, vyrazí na výlet, na jehož konci se odehraje nepředstavitelná podívaná, když jeden z nich omylem zabije dospívající holku. Jen díky právě zjistěným možnostem svých schopností ji dokáže černoška zachránit. Na oplátku od svého milovaného profesora dostane vyhazov. Už předtím ji odmítnul, a nyní učinil totéž. A to jen proto, aby udržel svoji partu Vyvolených na špici, i když jeden z nich zavraždil. Marie propadá zoufalství a hněvu, a chce starého muže zabít. To už však předem provede Golden Boy. Nejistý, zdali udrží Marie tajemství, chce zabít i ji. Jen s pomocí jeho dobrého kamaráda však zavraždí sám sebe. Tajemství o Lese, které v sobě drží, však už prolezlo ven na svět (...). 75 procent. Dobrý díl, ale též napůl až příliš zvrhlý... zkrátka v dlouhodobém hledisku si nedokáži nepříliš představit, aby se celý seriál udržel na kvalitativně dostačující úrovni, a aby nepropadl erotice, drogám a podobně, a upozadil myšlenku superhrdinství. ()

Cliffys 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavná překlenující úchylárna se správným nádechem energie z The Boys. Za nejlepší považuji set design, na kterém se produkce standardně pořádně vyblbla a svěží sestava postav s velmi… originálními superschopnostmi. První epizoda ukazuje, že se máme tento podzim na co těšit! ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozjezd dost slušný. Má to skoro všechny trademarky The Boys a spoustu příjemných pomrknutí. Jen doufám, že mě to v dalších epizodách uhrane mnohem více. Teen prostředí na univerzitě na mě působí možná trochu moc jako Teen, ale tvůrci si jsou toho vědomi a sami vtipkují na PLL, nebo Riverdale. Nejvíc potěšil charismatický Patrick, kterého pokud nepoznáte podle tváře, tak podle hlasu určitě. Jako by Arnieho omládli v CGI:) každopádně na pilot fakt pecka, krev, sex a střeva. Co víc od světa The Boys chtít a čekat. ()

Reklama

Reklama