Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Opravdu vtipná, milá komedie - asi tak do dvou třetin filmu. Od té doby co Mel "zmoudří" (nebo zmagoří?) a začne rozdávat rozumy o tom, jaká jsem my chlapi sobecká stvoření (neřku-li hovada) neschopná naslouchat ostatním (rozuměj ženám) se mi snímek začal dost nelíbit. Bohužel se nakonec hodně projevilo že film režírovala žena. Bavil jsem se velmi dobře, ale výše zmíněná moralistní poselství si mohou tvůrkyně strčit... do kabelky a odnést si je na schůzku s partnerem do manželské poradny. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete přijít na to, po čem ženy touží, na tenhle film kvůli tomu koukat nemusíte. To udělejte v případě, že si chcete večer osvěžit nenáročnou, občas i vtipnou romantickou komedií. A ani mi tentokrát nevadí asi nejdelší skrytá reklama, co jsem ve filmu zatím viděl. I když skrytá je v tomto případě hodně jemný výraz. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak a můj poslední komentář i hodnocení tohoto roku patří této vcelku povedené komedii. Osobně bych sice raději tuto „schopnost“ nikdy neměl, ale Mel Gibson si s tím dokázal poradit po svém, i když se párkrát dostal do nepěkné situace. Ono je vážně lepší ženským raději nerozumět. Helen Hunt mám docela rád, nenudil jsem se, docela se i pobavil, takže dávám lepší průměr. 60% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Mel to rozjíždí na plný plyn a s takovou razancí, že by mu ani Mad Max nestačil, Helen Hunt ještě krásná, Maria Tomei jako vždy bez chyby. Netuctová záplekta, humor s romantikou vybalancované, spousta nápadů a gagů. Bavilo mě jak to bylo emancipované a proženské a současně sexistické a sžíravě protiženské. Bavil mě Gibson v komediální rovině. A přece to nefungovalo, jak by mělo. Občas to balancovalo nebezpečně blízko trapnosti, občas tempo uvízlo ve voleji, kde se sice slunce třpytilo na hladině, ale dostat se dál byla fakt fuška. Každopádně je to film, který stojí za vidění a možná mu dám ještě jednu šanci. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ako je už nepríjemným zvykom pri komerčných komédiách, musím povedať, že zo sľubného námetu sa dalo vytrieskať omnoho viac. Mohlo to byť viac vtipné, viac trefné, viac vulgárne a menej romantické. Proste priemer, ktorý sa snaží zapáčiť každému aspoň trochu, aby na to išli do kina všetci a príliš po ňom nebrblali. Natočil by som drsnejšiu dvojku, kde chlap bude skutočne vedieť, o čom ženy rozmýšlajú a nebude mu z toho dvakrát dobre. 12 rokov po jednotke je už iná doba a publikum, ktoré by to ustálo. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 70 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama