Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Fûun! Takeshi Jô (více)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiální text distributora)

Recenze (276)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Je tomu už asi tak štyri mesiace, čo som zverejnil komentár ku bizarnej krkolomnej reality show "Ninja Faktor". Tie isté slová môžem použiť aj v tomto prípade. Len ešte úvodom dodám, že toto je tá skutočná legenda. (a teraz sa budem opakovať) - "Takáto, takmer sebevražedná, športová súťaž môže vzniknúť jedine v krajine vychádzajúceho slnka, v ďalekom Japonsku. Prekonať totiž v stanovenom časovom limite náročné prekážkové dráhy nie je nič jednoduché. Viacero súťažiacich to pocítilo na vlastnej koži a som presvedčený o tom, že to veľa krát dosť bolelo. Hold národ, pre ktorý je charakteristické harakiri, či kamikadze sa pri "Takešiho hrade" určite skvele zabáva. Japonci sú divní." ** ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Není divu, že Japonci můžou donekonečna padat a třískat sebou, když jich jen v Tokiu je 30 milionů. To u nás by se natočily dva díly, a už by se vyčerpala veškerá dispozice adeptů. Netradiční disciplíny nabízejí netradiční podívanou na netradiční držkopády, a tak jsem občas po škole zapnul COOL a rád si zchladil hlavu u sledování padajících ťamíků. Jojo, ten pořad byl slušnou odreagovačkou. Jediné, co mě ale nesmírně iritovalo, že kvůli nedostatečnému vysvětlení (nebo spíš kvůli nechtěnosti zdržování se nad zbytečnými pravidly) jsme mohli vidět jak jeden šikmookáč vypadl na jedné disciplíně a potom jsme toho stejného mohli vidět na následující. Samozřejmě, že divákům je fuk, který Japonec to zase nevyhraje, a těm pozornějším dojde, že každý má určitý počet pokusů na disciplínu, ale celkem dost to snižuje věrohodnost pořadu. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nepřímý předchůdce soutěže Ninja Warrior není sice tak zajímavý co se týče fyzických dovedností soutěžících, ale zase je to větší švanda. Japonci a japonská televizní zábava jsou naprosto šílení! (myšleno v dobrém!!) Viděl jsem to bohužel až jako dospělý, v dětství bych si to užil určitě víc, škoda. ()

worm14 

všechny recenze uživatele

Před X lety to někde dávaly, nevim teda už na jakym kanále. Každopádně sem to docela žral. Stovky japonců, který se pokoušely postoupit dál a dál. Byly tam vynikající disciplíny...vyrážení dveří, z nichž některý tam byly napevno, skákání po kamenech na vodě, z nichž některý se propadaly a další a další geniální disciplíny. Vždycky dál prošlo jenom pár co měli mrtě štěstí. Každopádně děsná prdel. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jenom jednou ze všech dílů, co jsem kdy viděl (a viděl jsem jich dost), porazili lidi nakonec v té přestřelce pořadatele. Ti pak asi museli povinně na harakiri, ale koho to sere? Původ veškeré škodolibé parády hledejte právě tady a pokud se vám líbí, jak soutěžící padají do bláta, trefujou je míče do ksichtu, když jdou na chůdách a podobně, tak je tohle pořad přesně pro vás. 95% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama