Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (454)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chceš-li doma hulit trávu, ledničku měj v plném stavu.. Harold a Kumar se nedrželi tohoto základního pravidla a mají hlad - já však na tyto filmy už dávno ztratil chuť. Nesourodý slepenec gagů, mnohdy špatně vypointovaných, nebo úplně zazděných a mně už zkrátka není 15, abych si tohle pustil do plicních sklípků humoru, ovšem tu kultovnost ve studentských kruzích jointového pozérství dokážu pochopit. Stejně, po třicítce už je budou spíše zajímat jen ty hamburgery a v důchodu se s panem Parkinsonem ke všemu obloukem vrátí. Inu, koloběh života.. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Tato naprosto odzbrojující komedie vyniká nad ostatními tucty amerických komedií s tématikou "tráva tráva tráva". Výborně zvolené duo je doprovázeno jedním z nejjistějších druhů humoru, a to cizím neštěstí, které se především Haroldovi dostává velice často. Zaznamenal jsem dokonce pár parádních hlášek a bohudík jsou některé nelogičnosti až tak trapné, že se jim zkrátka zasmát musíte. Zkrátka jedna z těch komedií, po kterých šáhnete, když se chcete s přáteli od srdce zasmát. 80% ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý nevybočuje z radu podpriemerných "komédií" podobného štýlu,aj keď napr. freakshow a pár ďalších scén sa podarili...A to scenár ešte ovplýva "vyhúlenými" vychytávkami..Napr. keď sa tí dvaja konečne chcú spustiť na rogale ku White Castlu, je hlboká noc...a v ďalšom strihu keď už letia je slnečno a krásne...žeby sa pomocou marihuany dalo cestovať v čase?:) ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Celkem nadprůměrný zážitek složený ze spojení hamburgerů z White Castle, trávy, fajnového hereckého obsazení a vtipné hudby. Komedie za všechny prachy to sice není,ale je to přinejmenším vtipné znázornění dvou obyčejných kluků kluků, kteří se chtějí vychutnat pořádný jídlo,bohužel pro ně cesta vede....mno,jen se podívejte! Dávám 4 hvězdy, možná, že s trochou THC v krvi to má větší grády, jak se tady píše, ale já tomu nějak neholduju. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Další zábavná, zcela neseriozní, parodická ulítlá komedie, která je místy tak stupidní, až paradoxně baví. Občas je humor slabší, ale ve zbytku stopáže převažuje skvělá nahláškovaná sranda se zábavnou hlavní dvojkou. Hádám, že u filmů jako je tento se nedá jít s hodnocením moc výše než 3/4, ale v rámci svého limitu je film to lepší, co jsme mohli dostat. Spokojenost. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (31)

  • Ve scéně, kdy si Kumar (Kal Penn) a Harold (John Cho) dávají kámen, nůžky, papír o to, kdo si užije s hnusákovou ženou, je možné všimnout si měnící se pozice Kumarova pásku od tašky k notebooku. (dan.pacino)
  • Ak na originálnom DVD prejdete menu, uvidíte Harolda (John Cho) a Kumara (Kal Penn) šoférovať Haroldovo auto. Ak ho necháte sedieť dostatočne dlho, začnú sa sťažovať. Nahratých majú viacero vtipných hlášok. (WalterIK7)

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama