Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (454)

Divočák 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem jenom přemýšlel, jak asi chutnají ty burgery od White Castle. Jenže v Americe vám do nich stejně nejspíš naplivou, tž. si radši nechám zajít chuť. Harold a Kumar jsou vcelku průměrná huličská komedie, ale když je člověk v rauši, může to být fakt síla. Jízda na gepardovi je totiž nehorázný úlet a taky by mě zajímalo, kde ten týpek s mokvajícíma puchýřema na ksichtě nabral takovou babu...?!? ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"JUST PRETEND THAT YOU'RE A NERDY ASIAN VERSION OF TOM HANKS AND SHE'S A HOT LATINA MEG RYAN WITH BIGGER TITS." -------- Tieto typické americké univerzitné road movie komédie vždy padnú vhod. Samozrejme, ak sú tak podarené, ako napríklad Road Trip. Harold & Kumar sa vydaril podobne. Humor, aj keď subjektívne, je tu stále ten klasický, prirodzený, iba občas skĺzne k tomu umelému, ktorý sa už tak hojne vyskytuje v nových komédiách, že môže byť ich alfou a omegou. Rôznorodosť scén je taktiež prínosom. Fajn vecička na odreagovanie a vylepšenie pochmúrneho, zimného večera. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Zda-li na to má vážený divák žaludek a zda-li balí trávu o sto šest, komedie Harold & Kumar Go to White Castle ho náležitě pobaví. V ostatních případech si bude všímat JEN nepříliš vtipné teenagerské road-movie, ve kterém jde především o pořádně propečeného hamburgera. Ústřední dvojice (nesmělý Korejec a volnomyšlenkářský Ind – skutečně úžasný tah) tak pentluje z absurdity k absurditě (zhulený digitální gepard je už příliš), přičemž scénář viditelně disponuje hluššími místy – vyhrabu se z jednoho průseru, abych spadl ještě do hlubšího – a tak je jen dobře, že naši hrdinové nepřešlapují dlouze na jednom místě. Je tak třeba přiznat, že se nejedna potencionálně vtipná scéna ve svém průběhu přecvakne do špatně načasovaného NIC!! Co je ale na tom, když i to málo překvapivě i režisér a dvojice John Cho a Kal Penn přetavili do navýsost stravitelné formy? Osvěžující je i hnací motor obou mladíků (nejde o zásun, nýbrž o žrádlo), potěší i solidní množství cameo roliček těch, jenž mají k žánru co říct, rasově podbarvené gagy nebo snové scény (zejména ta, v níž se Kumar muchluje a vzápětí utěšuje brečící pytel marihuany). Prostě zářivý příklad toho, kterak by nemělo být tímhle žánrem opovrhováno!! ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých a několik skvělých vtípků v jinak dost nevyvážené komedii o dvou zhulencích, kteří se vydali na strastiplnou a poněkud dobrodružnou cestu za vyhlášenými hamburgery. Příběh sám o sobě asi nemá cenu rozebírat (popřípadě do něj ještě dlouho rýpat), takže to shrnu asi takhle: chlapci se při natáčení asi hodně pobavili, já tedy o poznání méně, ale když si vzpomenu na některé jiné komediální skvosty (například ty s přívlastkem Movie), říkám si, že to zase až tak špatné nebylo. 50% ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Zahulíme, uvidíme je perfektní komedie u které jsem se opravdu mimořádně pobavil. Řada vtipných scén. Několik vtipných hlášek. A především výborná dvojka John Cho alias Harold a Kal Penn alias Kumar. Už jen ty jména mně pobavila. Tyhle dva se k sobě náramně hodí. Samozřejmně ten příběh je prostý. Jedná se o příběh dvou přátel, kteří se vydali na jídlo do White Castlu na výborné hamburgery a během jejich cesty zažijí velké dobrodružství. Jednoduché, prosté avšak velice zábavné. Musím se přiznat, že takto jsem se už dlouho nepobavil. Je to také tím, že humor v tomto filmu je celkem inteligentní a obejde se bez jakýchkoliv nechutností. Až budu mít špatnou náladu. Okamžitě se na to znovu podívám. A já osobně chci pokračování a to tak, že teď hned jenže si ještě počkám. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (31)

  • Reštaurácia Hot Dog Heaven v skutočnosti existuje a nachádza sa v meste Amherst. Obedovali v nej producenti a zamilovali si ju natoľko až požiadali jej majiteľa, aby mohli jej logo použiť vo filme. (WalterIK7)

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama