Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Píše se rok 1876 a v New Yorku je slavnostně otevřen Roeblingův most. Je přítomen i mladý a krásný Leopold, vévoda z Albany. Všimne si podivně oblečeného mladého muže, který se pak objeví i na večírku, který pořádá jeho strýc Henry. Ten se totiž snaží Leopolda výhodně oženit, protože po smrti rodičů se rodinné jmění značně ztenčilo. A ta nejbohatší nevěsta je naneštěstí husa. Leopold znovu zahlédne podivného mladíka a začne ho pronásledovat. Až na Roeblingův most, odkud pak oba spadnou... New York dnešních dnů. Podivný mladík – Stuart Besser, jemuž se právě podařilo objevit trhlinu ve struktuře času, která mu pravidelně vždy na chvíli umožní dostat se do minulosti, se probouzí doma a na pohovce leží i Leopold. Stuart se před nedávnem rozešel s půvabnou Kate, která bydlí pod ním a je zaměstnaná v reklamní agentuře. Právě Kate ráno ke Stuartovi vtrhne a on jí nadšeně vypráví o svém objevu. Kate mu pochopitelně nevěří, zlobí se, že ji tahá za nos. Ani podivně oblečený mladík, který se mezitím též s úlekem probudil, ji nepřesvědčí: myslí si, že si Stuart v noci přivedl domů nějakého transvestitu... Když se Stuart vydá ven se psem, který potřebuje vyvenčit, spadne do výtahové šachty. V celé čtvrti totiž náhle zmizely výtahy – jejich dávným vynálezcem je právě Leopold, ač o tom zatím neví. Stuart skončí v nemocnici s mnoha zlomeninami... I Kate odchází do práce – o nehodě zatím neví – a zcela zmatený Leopold zůstává doma sám. Objeví se chlapec od sousedů, Hector, který je zvyklý dívat se se Stuartem na televizi. A pak také Charlie, bratr Kate. Ten se s Leopoldem hned skamarádí: sám je herec, a tak ho považuje za kolegu a jeho podivné oblečení ho nezaráží. Kate má v práci šanci na povýšení, protože její dosavadní šéf J. J. Camden místo brzy opustí. Právě hledají novou reklamní tvář pro propagaci nízkotučného másla a Kate – stále ještě považující Leopolda za výstředního mladíka, který si jen hraje na šlechtice z minulosti – ho přivede na konkurz. Pohledný a uhlazený aristokrat si okamžitě získá srdce všech žen. On sám se cítí stále více přitahován ke Kate... Charlie se snaží získat srdce černovlasé Patrice a Leopold, dokonalý kavalír a gentleman – ne nadarmo pochází ze starého anglického rodu –, ho poučuje jak na to. Při procházce městem vytrhne jakýsi muž Kate kabelku. Dívka ho začne honit, pak se ale do věci vloží Leopold, který ji doprovází. Vypůjčí si koně z kočáru pro turisty a násilníka brzy dohoní. Snad poprvé Kate na vteřinku zaváhá: kdo vlastně Leopold ve skutečnosti je? Kate odchází na večeři s J. J. Domnívá se, že bude pracovní a že ji  J. J. chce informovat o jejím povýšení. Ukáže se ale, že ji prostě jen balí. Pak se tam objeví Charlie s Leopoldem, který neomalenci do očí řekne, co si o něm myslí, a zesměšní jeho údajné znalosti francouzštiny a klasické opery. Kate je zděšená: právě teď, když všechno vypadalo tak nadějně, má pěkný průšvih... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (333)

kocik1 

všechny recenze uživatele

Prostě tyhle závěrečné patetické proslovy přede všemi nějak nedávám. Nechápu, co na tom v Americe mají, že to strčí skoro do každého filmu. Asi se čeká, že to člověka (primárně ženu) tak nějak jako dojme nebo co. Ale já se vždycky jenom strašně stydím za toho, kdo to vymyslel. Film jsem původně neměla v plánu sledovat, prostě jsem náhodně zapnula telku.... Ach jo. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Tento film možno mal nejakú tu originálnu zápletku a mohla s toho byť pekná romanca lenže všetko sa to hneď na začiatku zvrtne do frašky ktorá je neskutočne hlúpa a ponúka nám hotové MENU hlúpostí, nezrovnalostí, stupidít, absurdností a nejaké to klišé ako jednohubku. Meg ryanová má svoju slávnu dobu za sebou. Bohužiaľ ale týmto sa absolútne prikovala k nižšej vrstve hereckej pretože jej chabý, otravný a neuveriteľný prejav ako ženy som ešte nikdy nevidel a Jackman môže byť len rád že má tie adamantiové pazúry vďaka ktorým dokázal že je kvalitný herec a neukončil svoju kariéru skôr ako začal pretože tak hlúpeho hlavného hrdinu som ešte nevidel , jediný ktorý stojí za povšimnutie a ktorý má v tomto filme bavil aspoň zo začiatku bol Breckin Meyer ale ten natočil posledne gargielda 2 tak čo. Každopádne Mangold natočil vysoko podpriemerný film ktorého zachraňuje ani neviem čo ale aj keď som bol na konci sklamaný a znechutený nemohol som vyslovene povedať že sa mi to nepáčilo aj keď hlúposť je to poriadna. Raz pozrieť a dosť. A hádam nemyslíte vážne že je ešte directors cut?!!! ()

Reklama

fantoci 

všechny recenze uživatele

Často se obdobným filmům spíše vyhýbám. Většinou bývají natočené podle stejné šablony. Je to uklidňující snímek, kde roztomilá Meg Ryanová nezklamala. Občas jsem ve filmu spatřil kopie vtípků z francouzského filmu Návštěvníci. Uděluji snímku známku sedm. Všichni v příběhu byli tak nějak kladní hrdinové. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Tak. Konečne som si tento film pozrela. Prekvapil ma v zlom. Neviem, ale čakala som od toho niečo lepšie. Všetci tvrdili, že je to pekný film tak som po ňom siahla. Nápad bol síce príjemný ale nepáčil sa mi pohľad filmu. Meg Ryan a Hugh Jackman sa nám ukázali ako dobrí herci ale nie v tomto filme. Obaja síce utvorili celkom pekný hlavný pár, ale nebolo to také ako som očakávala. S ťažkým povzdychnutím a ťažkým srdcom 50% ()

asinus 

všechny recenze uživatele

Nemastný neslaný výkon Meg Ryan v obyčejné romantické komedii vystavěné na myšlence setkání dvou lidí z různé doby, myšlence ale trestuhodně nevyužité, když už použité. Zároveň kladem i záporem je Hugh. Je paradoxní, že jediný on je z herců přesvědčivý, když jeho postava je jediná nereálná. Tak markantně zastiňuje ostatní, že to je až na škodu. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (11)

  • Během scény, kdy Leopold pronásleduje Stuarta po schodišti, se v jedné chvíli zdá, jakoby Stuart urazil během vteřiny hned několik metrů. V původně natočené verzi v tom místě oba muži vrazili do Kate, stoupající po schodech. (CrypzzXD)
  • V jedné ze scé Leopold (Hugh Jackman) tvrdí, že si myslel, že Stuart (Liev Schreiber) je Jack Rozparovač. Postava Jacka Rozparovače však zabíjela až o 12 let později. (chleba24)

Reklama

Reklama