Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Podle mě je Matt Damon obsazený víc než dobře, "problémoví" studenti vysokých škol mu jak známo opravdu jdou;) Výborně podané karetní vsuvky (aby ne, když to celé je o hře) a naprosto bezkonkurenční Ed Norton jako Červ (pro mě celkem překvapivě, ale výborně dabovaný Janem Langmajerem) a takřka geniální John Malkovich jako Boris KGB. Za zmínku stojí i soudce Martina Landaua, jehož role je sice malá, ale pro děj poměrně zásadní. A jako třešinka na výtečném dortu nejkrásnější role Famke Janssen, jakou jsem měl kdy to potěšení vidět...o to větší škoda, že je na plátně tak krátce:(( ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

No kto by nechcel hrať svetovú sériu pokru? Čaro blafu, švindlu a poker fejsu ma vždy fascinovalo. Táto "hra" sa naozaj podarila. Ale z iného pohľadu chcem podotknúť, že sa môže stať, keď cielene nevyhľadávate tematiku kasín a pokru, film vás nemusí až tak baviť. Oceňujem bravúrne výkony hlavných hercov, a tiež Malkovicha s tými jeho keksami a ruským prízvukom .) Všimla som si, že Norton vo filmoch často dostáva nakladačky, a musím uznať, že mu to sekne. A tiež chcem takú tattoo! ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejsem velký fanoušek pokeru, ale díky dvojici Matt Damon a Edward Norton je film podán zábavně a ve finále jsem překvapivě napětím ani nedýchal. Solidní klasika a dost možná nejlepší film na dané téma. Příběh****, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 8/10. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov pokru povinnosť. Z pohľadu amatérskeho hráča mi herná rovina filmu pripadala zaujímavá. Rovnako tak herecké obsadenie. Norton, Malkovich, Torturro a Landau v jednej hre, to je skutočný pôžitok. Ale napriek správne budovanej atmosfére a napätiu, ma to vôbec nestrhlo. Čím netvrdím, že to je film nemastný-neslaný, ale chýbajú mu silnejšie momenty. (70%) ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem milovník pokeru a rád si ho s kamarády zahraji a chtěl bych někdy zkusit něco většího, tak mě film zaujal. Matt Damon v hlavní roli jako mladý pokerový hráč je skvělý a dobře ho doplňuje trošku bláznivější Edward Norton. Kdo zná poker, nebo ho má rád, tak si svoje na tomto snímku určitě najde.. 8/10 = 80% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo v autentických newyorských klubech, v Taj Mahal Casino v Atlantic City, v Siwanoy Country Clubu v Bronxville a v Newarku. (Tygrys)
  • Při realizaci filmu spolupracovali mistři a znalci pokeru. Hlavním konzultantem se stal známý hráč Mike Selza. (Tygrys)
  • Červ (Edward Norton) měl ve filmu kouřit, ale jeho představitel je velký odpůrce kouření, takže se scénář upravil. (Tygrys)

Reklama

Reklama