Reklama

Reklama

Když se Eleanor, Theo a Luke rozhodnou, že se zúčastní výzkumu spánku v ohromném zámku, užijí si víc, než by si přáli. Dr. Marrow jim totiž povypráví o strašidelné minulosti toho to sídla. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

movie 

všechny recenze uživatele

De Bont je vynikající akční režisér, ovšem s emocemi jako je strach neumí vůbec pracovat a tak jsem se u filmu vůbec nebál tak jak jsem očekával nebo jak mě slova domovní ("Večer tu nejsme. Kdyby se vám něco stalo, nikdo vám nepomůže. Ani nueslyšíme křik. Nejbližší domy jsou na míle daleko") navnadila. Škoda, ale ta hudba je výborná! ()

Derek 

všechny recenze uživatele

tomuto filmu chyba to najdolezitejsie a to atmosfera a mrazive sceny kde namiesto nich ponuka len slabe cgi sceny bez napatia, ktore akoby vypadli z nejakej epizody scooby doo-a. i ked som nevidel original od roberta wise-a viem si predstavit ze sa mu darilo budovat napatie presne opacnym sposobom, kde divakovy nic neukazal a pracoval len so zvukom a predstavivostou... ()

Reklama

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Film o ktorom som si myslel, že sa vážne jedná o horor, ale keď v úvode filmu som z TV tituliek zistil, že má prístupnosť od 12 rokov, tam ma to dosť zneistilo. Ako horor je to strašná kravina, ale ak sa nad toto maximálne ale maximálne povznesiete a budete na film hľadieť ako na film bez určenia žánru, tak aj tak film nedostane väčšie hodnotenie ako 1*. Niečo strašné, možno 7 ročné deti by film bavil, ale pre nás s „trochu“ rozvinutejším mozgom des a hrôza (v negatívnom slova zmysle). Tá 1* v mojom hodnotení je za tie deti, za mňa by to bol asi odpad. Mal som dobrú náladu, keď som písal tento komentár, preto. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Trpí nespavostí. V rámci výzkumu skončí s podobně sužovanými jedinci ve velikém starém zámku. Dlouhé chodby, hodně zákoutí, schodišť a obrovských sálů. A všude nejrůznější sochy vyvolávající nepříjemnou atmosféru. Co na tom, že po téhle stránce se Zámek hrůzy vyvedl. Horší je, že producenti zaveleli, že tvůrci musejí ctít přístupnost mládeže. Takže žádná krev, žádná prsa, žádné úchylárny. Divák neustále čeká, že se to rozjede, jenže chyba lávky. Nebezpečná rychlost, Twister a pak sešup dolů. Jan de Bont, kterého jsme měli rádi, se už nikdy nevrátí. Scénář Davida Selfa (přitom později napsal Road to Perdition) je dost šílený, tempo dost utahané, žánr dost nerespektovaný. Výsledek je přeplácaný, zmatený, otravný. Pochválit lze některé herce (Owene Wilsone, ty mezi ně ovšem nepatříš), výpravu a skladatelskou legendu Jerryho Goldsmithe. Zbytek zaslouží pořádně za uši. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

K čertu, zase remake, kdy už ta vlna opadne? Šlo to, než se ve filmu začali/y objevovat známí/é a profláklí/é herci a herečky, to mi hned začalo být jasné, že budu rád, když to dosáhne alespoň průměru. Nedosáhlo a doteď jsem hrdý na to, že jsem se sebezapřením vydržel celých 65 minut. Dál to prostě nešlo. Áčkově se tvářící horory prostě nebrat!!!! Tohle je ten film, kterej parodovali ve Scary Movie 2? Na to, že to byl nejslabší film ze série SM se na to narozdíl od tohohle ještě dalo koukat a dokoukat to. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • Kyvadlo ve tvaru lví hlavy bylo dotvořeno digitálně. Během natáčení byla použita velká zelená koule. (Tereza666)
  • Zámek, na kterém se tento film natáčel, se nachází v Granthamu v Anglii a je majetkem Evansvillské univerzity. (Tereza666)

Reklama

Reklama