Reklama

Reklama

Jurský svět: Teorie chaosu

(seriál)
  • USA Jurassic World: Chaos Theory
USA, 2024, 3 h 56 min (Minutáž: 23–24 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Parta z Křídového kempu se sejde, aby rozpletla nitky celosvětového spiknutí, které ohrožuje dinosaury i je samotné. Tak rychle do akce! (Netflix)

Recenze (6)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nublarská šestka trochu povyrostla a zúžila se na pětku! Teorie chaosu nezaostává ani o chloupek za Křídovým kempem a nabízí opět svižné dobrodružství plné akčních sekvencí, mysteriózních peripetií, ale i smutných momentů a střídmé romantiky. I když může Teorie chaosu na první pohled (podobně jako Křídový kemp) působit jako seriál pro dětské publikum, dokáže (opět) oslovit i dospělé diváctvo. Během sledování bylo dost patrné, že tvůrci počítají minimálně ještě s jednou sérii, jelikož po skončení 10. dílu zůstává na scéně ještě dost otazníků a živné půdy pro další epizody - já jsem ale pro další sérii (či série) všemi deseti. Z nově příchozích postav na mě nejvíce zapůsobila tajemně krvelačná dvojnice Cate Blanchett ze čtvrtého Indiany Jonese. Jsem zvědavý, jakým směrem se bude seriál ubírat dál. ()

Leftysk 

všechny recenze uživatele

„Jurský svet: Teória chaosu“ je pokračovanie seriálu Jurský svět: Křídový Kemp a filmu Jurský svět: Nadvláda. Ako fanúšik Jurskej franšízy musím povedať, že tento seriál je určite lepší než prvý seriál o tejto bande a zároveň je lepší než posledný film z Jurskej franšízy. Je trochu smutné, že animovaný seriál je lepší než samotný film (Jurský svet Nádvlada), ktorý zarobil veľa, ale neuspokojil fanúšikov série na to aby mohli sa radovať a vyskakovať z okien. Príbeh bol celkom zaujímavý ako aj nové postavy, ktoré sme mohli vidieť v seriáli. Postavy sa veľmi zmenili na to, že to boli 4 roky od kedy naposledy boli všetci. Koniec neomrzí ani nepoteší je taký v pohode a aspoň vieme, že sa môžme tešiť na druhú sériu. Celkovo si myslím, že toto je super seriál oproti prvému seriálu nie len kvalitou, ale aj príbehom a pod. Moje hodnotenie prvej série: 4/5 ()

ricmont 

všechny recenze uživatele

Je to smutné, že animovaný seriál zaměření na mladší diváky je o dost lepší než hlavní filmová série. Stejně jako Křídový kemp mi i Teorie Chaosu dává to co jsem chtěl od hraných filmů. Dinosaury, zajímavý příběh a postavy na kterých mi bude záležet. Teorie Chaosu sleduje hrdiny Křídového kempu a to tento v období mezi Zánikem říše a Nadvládou. Opět je tu několik odkazů na filmovou sérii. Ale po většinu času si seriál jde vlastní cestou. Postavy za dobu co jsme je neviděli se posunuli v dál. A nebýt záhadného úmrtí jednoho z nich tak by možná žili i obyčejný život. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama