Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Klasický thriller, ve kterém se parta zdánlivě cizích lidí ocitne na neznámém místě a postupně jeden po druhém umírají. Samozřejmě, že vítězi je přislíbena výhra. Tomuto snímku hraje pro hlavně Dennis Hooper, který je typickým klaďasem a celkem vkusně zařízený interiér domu, ve kterém se děj odehrává. Velmi průměrný film. Doporučila bych tak na všední odpoledne, když nebudete mít nic lepšího na práci. ()

JJaannee 

všechny recenze uživatele

Musím po letech upravit svoje hodnocení. Tohle nebylo napínavé ani zajímavé, neměla jsem ani strach, jen jsem se celkem nudila. Hvězdičku dávám za důmyslné zakončení. Jinak je na tomto filmu všechno špatně. Od obsazení po kameru a zpracování. Pro příště už budu vědět, že další příště nebude, alespoň co se týká toho filmu. ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Průměrný film po všech strákách. Koukám, že místní odborníci dávají maximálně dvě hvězdy. Nj, klasika. Jasně, v realitě by se tohle asi stát nemohlo, ale who cares? Transformers se taky stát nemůžou a jak je lidi "milujou". Během sledování jsem se nenudil, postavy byly zajímavé a konec překvapivý. Na druhý díl bych se teoreticky těšil, kdyby ho chtěli natočit. ()

marco.uk 

všechny recenze uživatele

Mam statnicu z psychologie a preto viem, ze to bolo velmi velmi prehnane, aby ludia v uzavretom priestore uz na druhy den tak panikovali, plakali a neviem co a aby sa zacali treti den zabijat...Bolo jasne predvidatelne poradie,ako budu zomierat. Dej bol nudny, scenar na urovni filmu o praveku a vsetci herci a ich postavy mi boli vrcholne nesympaticki, samozrejme az na moju favoritku, bozsku Kelly Brook. Na jej zadok v tesnych dzinach sa da pozerat aj v takomto filme...Za prekvapenie na zaver a za Kelly...1+1=2 ()

hero_bk 

všechny recenze uživatele

Nabízí se přímé srovnání se sérií Saw: 1. Chybí tu Jigsaw jako hlavní charakter (a to je velký mínus) 2. Strašně dlouho trvá než lidi pochopí, co se po nich chce (Saw jde rovnou na věc) 3. Většina postav se narozdíl od Saw chová naprosto iracionálně a scénarista asi nikdy nepřemýšlel o psychologii postav v takovéhle situaci 4. Toho negra bych odpráskl hned 5. Ta squadra lidí byla celkově tak nesympatická, že se nedalo nikomu moc fandit (což se v Sawu většinou dá) - odsouzená, děvka, negerskej rapper (!!!), módní návrhář, nevýraznej manželskej pár, vegetariánka (!!!), iracionální policista a kněz, kterej je tam jedinej tak nějak normální. To že vyhrála (SPOILER) vegetariánka, mě celkem naštvalo, protože taková vegetariánka je vlastně úplně zbytečná existence. 6. Chtěl jsem dát 2*, ale za odbourávající konec dám 4*. P.S.: Ty peníze jsou zamotaný úplně, ale úplně zbytečně! Kdyby prostě na rovinu řekl, že jeden přežije, a hotovo, tak vlastní život je mnohem větší motivace než peníze. Proto všechny repliky jako "Co všechno uděláte pro peníze?" vyznívají strašně, ale strašně komicky. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)

Reklama

Reklama