Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v Klubu odložených žen! Ve skvělé satiře bitev dvou pohlaví s chytlavými hláškami a geniální komikou tří hereckých hvězd ve špičkové formě. Bette Midler, Goldie Hawn a Diane Keaton hrají ženy z Manhattanu středního věku, které mají společné víc než jen dlouholeté přátelství. Po letech, kdy vše obětovaly svým manželům, byly vyměněny za mladší a krásnější ženy. Tato trojka je ale společně odhodlána proměnit svou bolest v zisk. Přijdou s důmyslně prohnaným plánem jak zasáhnout své bývalé tam, kde to opravdu bolí – v jejich peněženkách! Pohodlně se usaďte a sledujte, jak to vypadá, když se odložené ženy naštvou, vyrovnají se s realitou a pak získají daleko víc. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

"Mami, já nechci tančit!! - Mlč! Stěžuj si u svého cvokaře." Jo jo. Bette Midler se nezdá, ale kdyby chtěla tak zboří svým ostrovtipem celý Manhattan. Tahle dáma s velkým Dé je zkrátka tou nejujetější herečkou v hollywodské branži. A pokud jste viděli scénu ve které rozdává facky na celé kolo, nemohli jste si ji nezamilovat. Film se mi opravdu líbil a i když je určený především "ženskejm" i já se u toho bavil grandiozně. Ano, Diane Keaton si mohla svou uječenost nechat doma ve skříni, ale proč řešit, žééé? Při tomhle filmu feministky tančí.. (pardón :DD) ()

liberita 

všechny recenze uživatele

Goldie Hawn ani Diane Keaton mi nikdy neboli príliš sympatické, prvú som vždy považovala za priveľmi umelú a nezaujímavú a druhú za nudnú. Bette Midler je síce výraznejšia a zábavná, celý film ale na svojich pleciach neunesie. Počas celého deja sa neobjaví jediná naozaj vtipná scéna a nepreruší tak nudu, ktorá z neho sála či otravné jakoty a prekrikovanie sa odložených manželiek. Podobne obsahovo ladená Diablica s Roseanne Barr a Meryl Streep (1989) sa mi páčila podstatne viac. ()

Reklama

gidzitka 

všechny recenze uživatele

Nejsem postarší žena ani zhrzená manželka, ale tady jsem se slušně bavila... Trio silikonová post Push-up Barbie, MDŽ (mile dementní Židovka) a Diane Keaton bez oranžového saka (hurá!), do toho fušuje vévodkyně z Kentu (Maggie Smith)... a děj pěkně odsýpá. Ani jedna herečka se zde nebere vážně a tak to má u takovéto komedie být! Neodpustím si feministickou poznámečku na závěr: Kdybychom milé dámy byly k sobě solidární, tak budeme někde jinde...:) Aneb zkusme při přistižení muže in flagranti s mladou naivkou neřvat: "Ty děvko!", ale "Ty hajzle!". Myslím, že to bude více fér:)... ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Mít chlapa, který je podvodník, sobec, pracháč, a který mi utekl za nákou mladší káčou neváhám a cinknu těmto třem dámám. Takhle dát na "prdel" svým manželům to je dost velká ostuda... ale nejkrásnější je poslední scéna, kdy ty tří grácie tančí a zpívají v bílém mundůru... to je prostě nezapomenutelné!!! ()

nash. 

všechny recenze uživatele

"Ty máš tak pozitivní přístup. Ty jenom záříš. Ty budeš asi opravdu šťastná... lythium?" Zdařilá komedie, která spolehlivě stojí na svižně odsýpající zábavě a silném obsazení hlavních rolí, zejména pekelně hláškující Bette Midlerové. Pokud se to místy zadrhne nějakým slabším momentem, vzápětí to vynahradí scéna, u které se člověk skvěle baví (aukce) nebo se směje nahlas (plošina). ()

Galerie (34)

Zajímavosti (22)

  • Brenda mluví o Cynthiině bývalém manželovi a jeho přítelkyni jako o "Louis a Lestatovi", což je odkaz na film Interview s upírem, kde Louis a Lestrat byli dva upíři. (HappySmile)
  • Časopis Time počastoval snímek přívlastkem „kultovní záležitostí pro ženy středního věku“. (Olík)
  • Filmový debut Timothyho Olyphanta. (HappySmile)

Reklama

Reklama