Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rušný den v Ohiu: Manželé Clarkovi se na letišti loučí se synem, který vylétá z rodného hnízda. Mimořádně zdrcená je z toho hlavně Nancy (Goldie Hawn), protože dala kdysi přednost rodině před kariérou a teď nemá představu, co s načatým životem. V podobné situaci je i Henry (Steve Martin), po mnoha letech propuštěný z reklamní agentury. O novou práci se má ucházet v New Yorku a Nancy se rozhodne ho doprovázet. Jenže na letišti se Clarkovým ztratí kufr, přijdou o peníze, a to je teprve začátek. Bude hůř a povadlé manželství bude muset projít těžkou zkouškou... (Oskar)

(více)

Recenze (51)

unclejack 

všechny recenze uživatele

Steva Martina som nikdy nemusel. Nemám rád, ked sa John Cleese strápňuje vo filme, hoci v televízii bol za veľkého génia, dokonca aj po skončení Pythónov - Hotýlek. A hoci záležitosti ako réžia alebo kamera boli v pohode - scenár tradične ništ moc - a napriek sympatickej Goldie Hawn musím udeliť iba priemerné hodnotenie. Jedna z mnohých podobných komédií o tom, ako sa výlet do veľkého mesta komplikuje a komplikuje... ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

1) Souhraní Steve Martina a Goldie Hawn je pro mě jedním z vrcholů, jakého lze v americké inteligentní komedii dosáhnout. 2) Ačkoli vím, že se jedná o remake (který jsem neviděl) jsem se (možná právě proto) skvěle bvavil. No a 3) John Cleese nemá při svém tanečku chybu! Ale ten český distribuční název, pánové distributoři, proboha!!! ()

Reklama

Davson 

všechny recenze uživatele

Velmi trapná komedie, do které režisér nacpal všechny trapné historky, které kdy slyšel, slisoval to do jednoho (špatného) příběhu a myslel si, že má vyhráno. Ouha, chyba lávky, já na tohle neletím, sice pár úsměvných momentů, ale jinak hrůzný nesměšný trapas pro všechny, kdo se na tomto snímku podíleli včetně uklízeček. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem viděl i originál, můžu vcelku dobře srovnávat. Přestože hlavní postavy procházejí v podstatě stejnými trampotami jako před třiceti nebo kolika lety, film končí zcela opačným způsobem. A i když mám radši Steva Martina než Walthera Matthaua, tak i když už nechci vidět ani jednu z těch verzí, přece jen za kvalitnější pokládám tu původní. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Po skvělé komedii Promiň, jsi ženatý! měli Steve s Goldie našlápnuto k nejlepší komediální dvojici Hollywoodu. Přestože jsou sehraní, druhý pokus dát je dohromady nevyšel podle mých, a obávám se, že ani jejich představ. Výsledkem je totiž rutina, kterou jen občas zčeří povedený vtípek nebo zábavně rozehraná situace. Nezachrání to ani podpora na křídle, o kterou se pokouší ministr švihlého tance John Cleese. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Poslední film Josepha Mahera (pan Wellstone). (HappySmile)

Reklama

Reklama