Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevýrazný mámin mazánek Bobby Boucher vyrostl na farmě a nikdy neměl žádné větší ambice, nikdy nechodil do školy, učila ho doma jeho úzkostlivá matka. Jeho jediný kontakt s okolním světem je práce vodonoše pro univerzitní fotbalový tým. Hráči si z něj neustále dělají legraci a trenér mu nedovolí se bránit. Bobby je záhy donucen najít si nové místo u nejhoršího univerzitního týmu v celé Louisianě. Místní trenér to nemá v hlavě úplně v pořádku, ale na talenty má nos. Odhalí v mírném nosiči vody skvělého fotbalového hráče. Bobby konečně uvolní svůj léta zadržovaný vztek a díky tomu se stane nejlepším blokařem týmu. A tak se bývalý vodonoš učí hrát fotbal a stane se studentem univerzity, ovšem jeho maminka se o tom nesmí nic dozvědět... (TV Nova)

(více)

Recenze (144)

kill-tec 

všechny recenze uživatele

Miluju filmy s americkým fotbalem, miluju pana Sandlera, dokonce i miluju ty jeho dementní filmy a i když byl Vodonoš z těch dementních hrdinů v dementních filmech zcela bezpochyby nejdementnější, něco mi říká, že bych ho neměl zas tak odsuzovat. Jo, jasně že mám radši Paula Crewa než Bobbyho Bouchera, ale když já si prostě nemůžu pomoct, mně se to docela líbilo. Já vím, jsem asi taky dement..!! ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Naprosto buranská komedie, ale místy docela zábavná. Hlavně pokud dokážete pochopit specifický humor Sandlera. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $23miliónovTržby USA $161,491,646Tržby Celosvetovo $185,991,646 ║ tak toto bol v USA hit??? fakt otravná zlátanina najhrubšieho zrna, v USA sú čudní /20%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zezačátku nezajímavé, ale pak naběhnutí na oblíbenou linii loosera, který začne být úspešný. Tolikrát ohraná pohádka až se mě chce brečet. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jakási naprosto trapná a možná i neúmyslná parodie na Foresta Gumpa s odporným Adamem Sandlerem v hlavní roli. Jeniný co je na tom filmu dobrý je jak přeskočí 2 chlapy a sejme toho fotbalistu a pak cameo Big Showa. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Luxusne zahraná postava Bobby Bouchera v podaní Adama Sandlera ktorý "predzvádza" famózne ťahi amerického futbalu...............Soundtrack Alan Pasqua: 1. Born On The Bayou - Creedence Clearwater Revival [5:15] ,2. More Today Than Yesterday - Goldfinger [3:22] ,3. Boom Boom - Big Head Todd & The Monsters [3:33] ,4. Feed It - Candy Skins [3:35] ,5. Peace Frog - The Doors [2:57] ,6. Let's Groove - Earth, Wind & Fire [5:38] ,7. Always On The Run - Lenny Kravitz [3:53] ,8. Doin' My Thang - Lifelong/Incidents [4:10] ,9. Small Town - John Mellencamp [3:40], ,10. New Year's Eve - Joe Walsh [4:00] ,11. No One To Run With - Allman Brothers [5:58] ,12. Tom Sawyer - Rush [4:34] ,13. Glowing Soul - Candlebox [4:18], ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No popravde receno, drobet zklamani, precejen jsem cekal vic vtipu. Film je klasika o looserovi, co se dostane na vrchol a Sandler hraje naprostyho imbecila, ale ne takovej ten typ vymastenyho dementa, ale spis takovej Forrest Gump typ, nicmene roli zvlada paradne. Pochvalu si taky zaslouzi Kathy Bates, ktera vsude vidi dabla a posahanej trener Henry Winklera. Nejvetsi problem filmu je, ze se to furt tak nak mota na miste a nastupuje lehka stereotypnost a i kdyz tu sem tam je nakej solidni vtipek, na ty skutecne masakralni si clovek musi peknou chvily pockat. Nicmene, kdyz pominu fakt, ze jsem cekal masakralni buranskou komedii, porad nam zustava prijemnej, zabavnej a sviznej film, takze ty 4* jsou tak akorat. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zakazuji ti mluvit s tou jezinkou. Je to ďáblice." Já jsem hodný kluk, ale když někdo škaredě promluví o mé matce, ženě, dětech či křečkovi, tak ho zašlapu do země jako Bobby Boucher. Bobby kdo? No přece Boucher, ten retardovaný vodonoš, který se dokázal jedinečně namotivovat při skládání a rozcupování protihráče na atomy. A mě to bavilo, protože naše IQ si rozumí a můj pověstný filmový nevkus neshledal jedinou chybu v práci osvětlovače, kostyméra ani klapky. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Americký sen po sandlerovsku. Zvolil si atraktivní prostředí amerického fotbalu, udělal ze sebe otloukánka a pitomce, na kterého jsme u něj zvyklí, a znovu se nás snažil přesvědčit, že s dobrým srdcem to dotáhneme daleko. Určitě to není o popadání se za břicho, rozhodně se ale na druhou stranu divák nenudí. V týmu má navíc Sandler oscarovou Kathy Bates a několik sympatických karikatur, které do téhle buranské šaškárny solidně zapadají. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Viděno dávno. Tenkrát se mi to zdálo jako velmi vtipná komedie s trapně blbým Adamem Sandlerem. Fakt jsem ho litoval, jak byl blbej. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

"Poslední zápas to se musí s barvou ven." Hodně, hodně dementní Sandler. Určitě jedna z jeho nejslabších komedií. 45% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Vodonoš překvapil, i když jsem věděl, že to nemůže být špatné, když zde hraje Adam a režíruje to Frank. Bál jsem se toho žánru "sportovní" ale nakonec jsem si film užil a bavil se u něj. Tohle je přesně to co můžu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ďalší z filmov, ktoré sa ešte stihli požičiavať vo videopožičovniach na VHS. Ja som mal tú česť tiež a v tej dobre ma film príjemne pobavil. Ktovie ako by tomu bolo dnes. Adam Sandler bol ešte mladý a len začínal s dráhou komediálnych filmov. Všetko mal pred sebou. Už aj v tomto filme si s ním trochu zahral Rob Schneider, čo sa neskôr stalo takou pravidelnosťou, ako výskyt Stana Leeho vo filmoch o superhrdinoch. Čo si ešte dokážem vybaviť je to, že sa mi zapáčila Jennifer Taylor, ktorá si zaslúži pochvalu. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Filmy tohohle ražení, v nichž hlavní roli hrají koktající ňoumové, mi příliš nesedí, takže jsem tam našla opravdu jen velmi málo okamžiků, které by mě pobavily. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Tak tohle Sandler hodně přehnal. Herec jako on prostě nemá zapotřebí hrát zaostalé idioty, jejichž povolání je donášet vodu další bandě pitomců v podobě místního fotbalového mužstva. Příběh je předvídatelný od začátku do konce a navrch zoufale kýčovitý a nevtipný. Ty 2* jsou víceméně jen ze soucitu. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

spolu s clickem jeden z lepších sandlerových filmů... sice je to od A do Z předvídatelné, ale přesto snímek svou uhozeností zákonitě aspoň tu a tam pobaví... škoda toho konce, americký komedie už asi nebudou jiný... 50% ()

Reklama

Reklama