Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Jak už bylo řečeno níže, jedná se o příjemný snímek a na úplném začátku, protože jsem si pustil film aniž bych si o něm cokoli přečetl, jsem špekuloval, že by si v průběhu Matthew Good začal "něco" s nějakým mužem(?). Nakonec film ocení nejen uživatelky těchto stránek a i když u jedné ze zdejších recenzí je hodnocení za příběh pouze 1 bod, tak snínek sem na GT stránky na 100% patří. Závěr na mě až moc americko-slaďoučký ... 5766 ()

vodkasesemte

všechny recenze uživatele

Co jsem to zase, doprdele, stáhnul? Natočili v posledních 20 letech něco, kde nejsou lesbičky ani žádní gayové? Na tydle se alespon dá dívat. No myslim, že jsme v tom až po uši! Fuck me if I m wrong! My last chance flower! Teach me! Okey. First off, tighten your stomach muscles. Tighten. Tighten. Tense them. They are pretty tense. Okey, next broaden your diaphragm. My what? Its here. Oh. Okay, push it out against my hand. You feel my hand? MAybe if you put them both there. Imagine the roof of your mouth is a cathedral. Its a space thing. All right, your mouth is that big that you have to fill it with sound. Deep from inside, filling the space, then throwing it out. Like how? Ten konec je super! Já to těm lesbám normálně přeju, gaye bych ale všechny spálil! ()

Reklama

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustila z čistě studijních důvodů britské výslovnosti angličtiny (domácí úkol), přesto to byl příjemně strávený čas. Ano, chvílema mě překvapil, jak moc byl "americký"... všichni hrdinové samí krásní lidi a ještě ke všemu ti největší správňáci, všichni se mají moc rádi a co teprve klasický happy end... na druhou stranu nějaké scény byly docela silné a padlo i pár zajímavých myšlenek... Milý odpočinkový film. Realita však bohužel bývá jiná. PS: Ta britská angličtina je tedy něco, ještěže jsem měla titulky. :-) ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Dobre natočený film, je pohodový. Až na ten záver, ktorý som predpokladala, že bude iný obsahovo, a ešte k tomu som sa dočkala dojemnej otrepanej scény. Inak dej je zaujímavý, film sa dobre pozerá a téma je tiež zaujímavá, len myslím, že to bolo trochu rýchle takto zmeniť sexuálnu orientáciu, po pár stretnutiach a jednej puse si byť tým tak istá, že kvôli inej opustí manžela. Neviem, myslím, že na toto sa nájde viac rozporuplných názorov. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Láska si nevybírá..a mnohdy nás zasáhne, když už jsme si mysleli, že jsme ji našli. Je to v podstatě všední námět schovaný za nevšední kabátek, ale jedná se o celkem zábavný kousek, přestože to klišé, předvídatelnost a celková forma se mi zdá jako něco, v čem se obvykle spíš vyžívají Američani, než Britové. "Happy end" se mi zdál nevkusný, vzhledem k tomu, že byl na úkor tak dokonalého (!!) chlapa - hlavní dvojici tím pádem nešlo příliš fandit. Ale jako jednorázovka a k tomu se Cersei z GoT - fajn. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama