Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film režiséra Lasse Hallströma Psí poslání vypráví cituplný a překvapivý příběh jednoho věrného psa (namluvil Josh Gad), který nachází smysl své existence prostřednictvím životů lidí, které učí smát se a milovat. Během pěti desetiletí nás jeden hlas, hlas neúnavného psa, zavede na strhující a povznášející cestu, na které promlouvá k srdci všech lidí, kteří kdy milovali nějaké zvíře. Přestože se během těch let postupně reinkarnuje do několika psů různých ras, je to jeho pevné pouto se spřízněnou duší jménem Ethan, které přenáší a inspiruje jednoho psa na jeho cestě za nalezením vlastního poslání a skutečného smyslu existence a pro svého chlapce. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (447)

Monisek 

všechny recenze uživatele

Dalsi uzasny film, u ktereho jsem si i na zaver trochu poplakala.. Ano, je to dojemne, ale zaroven to ma i stavu, takze rozhodne doporucuji shlednout. 80% ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Odpútať sa a nedať sa rušiť komplikáciami ľudských životov...to je to čo závidím psom....tento film je skoro dokonalý v tom,že nám dovolí nazrieť trošku do toho ako myslí a cíti pes. Je jedno akú to má formu...dokonca aj obsah....je to proste pohľad psa....na začiatku som mu závidel,že pes nič nekomplikuje ako človek a preto je podľa mňa omnoho šťastnejší....jediný zápor je miestami chaotický scenár ktorý dám krk na to,že bol na poslednú chvíľku nešťastne zostrihaný....v titulkoch je až 5 scenáristov....knihu som nečítal ale uvažujem o nej. ()

Richie24 

všechny recenze uživatele

Ano, je to naivní, čitelné, klišovité až patetické. Ale současně také neuvěřitelně přirozené, pozitivní a milé. Zbytečný patos opravdu rád nemám, ale Hallström to zvládl udržet v nenásilné rovině. Za mě je to přesně mezi 3 *** a 4 ****, ale protože se rozhodnout musím, tak za ty pozitivní emoce jdu o ten ždibec nahoru. ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Velmi milý a příjemný film, jehož celkový dojem mi bohužel pokazil závěr (obešel bych se bez posledních asi 15-20 minut). ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Čtyři životy různých psů, i když vlastně toho jednoho samého. Co život, to jiný příběh. Jeden pěkný, druhý krátký a velice smutný, třetí pěkný a čtvrtý odporný se šťastným koncem. Mě osobně se líbil nejvíce ten první a poslední, ale zapamatuji si nejvíc ten nejkratší život policejního psa. Bohužel to ale není moc veselý film a zároveň to není takový doják jako MARLEY A JÁ. Ten se mi líbil o poznání víc. [12191. hodnocení, 402. komentář, 81%, 935. nejoblíbenější film] ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Fuuu, už vím proč na podobné filmy tak často nekoukám, tohle dokáže zamávat s emocionální stránkou naprosto každého člověka. Lasse Hallström nám tu vymyslel sice hodně kýčovitý, za to ale opravdu dobře zpracovaný příběh a pokud máte rádi psi, tak Vás to určitě rozbrečí. Za ten konec musím ještě přidat, je to něco krásného. Lepší 4* ()

Evander 

všechny recenze uživatele

A Dog's Purpose je film rozdělený do několika poměrně reálných životních příběhů lidí a jejich psích mazlíčků. Psíčci jsou roztomilí a mnohdy mají nelehké osudy, ale film jako takový hodnotit vysoko nemohu, neboť zde je nad slunce jasnější, o jak laciné citové vydírání diváka od začátku do konce filmu jde a dle mého názoru byl tento fakt bohužel jediným důvodem k natočení tohoto filmu. Je to škoda, určitě bylo možné toto téma zfilmovat důstojněji. ()

Trešlson 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že jsem snad jedinej pejskař, kterému se tohle nelíbilo. A ne, důvodem není to údajné týrání zvířat při natáčení. To jsem nezbaštil ani náhodou a jestli něco, tak mi to spíš připadá jako pokus o to se zviditelnit. Ale nelíbilo se mi to zkrátka proto, e tam bylo moc citovýho vydírání. To, co bylo v Já, Legenda se tak zdá být pouhým odvárkem. Více tady: http://t2knews.webnode.cz/l/recenze-psi-poslani/ ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý a citový příběh o hledání smyslu psího života vedle člověka. A protože je psí život kratší než ten lidský, vypomohl si autor reinkarnací. Vznikl tak vlastně povídkový film, kde se v každém příběhu jedna psí duše pokaždé ocitne v jiném psím těle, čímž se dostane k jiným a charakterově zcela odlišným lidem. Avšak přeci jen se v osudu stane zázrak. Nejen v tom psím, ale i v tom lidským. Děj je vyprávěn psíma očima za použití typického psího myšlení. Radost, zklamání, údiv i pochopení. O úplný art sice nejde, ale jako rodinný film asi bude pro malé diváky přeci jen krapet složitější. Pro milovníky psů je shlédnutí takřka povinnost. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný príbeh a tí, ktorí majú rád psi (ako aj ja), takmer určite budú plakať. Štyri príbehy pre jedného psa, ktorý sa „neustále reinkarnuje“. A áno, sú to také príbehy, ktoré nie sú len „o zvieratách“, ale aj o ľudských duší. Pekné spojenie, veľká harmónia. Objavenie D. Quaida (v hodnej roli) v záverečnej časti je len čerešničkou na torte. Piata hviezda patrí pre „Bailey / Buddy / Tino / Ellie“ – mám vás všetkých rád! PS.: Od Baileyho odpovedí na zmysel života (záverečné scéna) som už v sebe neudržal slzy. Osobné hodnotenie: 92% (*****) ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Je to o psech, takže mě to dojímalo, i když příběhy jako takové byly v podstatě dost jednoduché. Ale nápad hodně zajímavý a myšlenka filmu moc hezká. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Waaaaau,zvierata milujem a preto je ten film tak nadherny a milujem ho tiez,prekrasne vykresleny vztah medzi clovekom a psikom,ktory vas donuti plakat a zamysliet sa nad zivotom,koniec ma uplne dorazil,v tom dobrom slova zmysle,klobuk dole...:-) ()

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama