Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejuznávanějších raperů na světě, Curtis "50 Cent" Jackson, je hlavním hrdinou filmu. Marcus je zhrzený chlápek, se kterým se život nemazlil. Poté, co byla zavražděna jeho matka, se vrhne na dráhu drogového dealera a začne si užívat života. Příběh natočený na motivy skutečného života 50 Cent Jacksona. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (158)

castor 

všechny recenze uživatele

Další divácky vděčná variace na téma, jak se někdo dostal z nehostinných poměrů až na pozici respektovaného člověka. Tentokráte zde ale máme vlastní životopis nepříliš přesvědčivého herce (jinak zpěváka) 50 Cent, kterému navíc hází klacky pod nohy scénárista. Některé dialogy skutečně donutí k nevěřícnému úsměvu na tváři. Režisér (překvapivě Ir Sheridan) naštěstí leccos napravil (kamerové filtry), díky němu to relativně odsýpá, i když stále nevím, jestli si tyhle pohublé tři hvězdičky skutečně zaslouží!! ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Toto sa netočilo s ambíciami na Oscara pre hercov. Ešteže hrá 50 Cent klasického gangstra amerického čierneho gangu. Lebo z jeho výrazov mám pocit, že v inej úlohe, plnokrvnej postave, by prudko pohorel. Herectvo ostatných vyzerá podobne, ale svoje jednorozmerné postavy spoľahlivo zvládajú. Na podobnú tému mi bolo viac ľúto rapera menom Plan B v songu End Credits a to má len 3 minúty. Tu je to zbytočne zdĺhavé a rozťahané, navyše problémy sa riešia hlúpymi náhodami, nie cielenými činnosťami. ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo v štýle 8. míľa, ale dostal som úplne niečo iné. Film sa venuje jeho gangsterskej minulosti, ktorá ma vôbec nezaujala. Hlavná postava, teda samotný "50 Cent" je mi od začiatku nesympatický a jeho hudba sa mi nepáči. V úvode to ešte vyzeralo nádejne, ale potom to už bolo dosť nezáživné. Tieto "drsné" filmy z čiernych štvrti veľmi nemusím. ()

john.h 

všechny recenze uživatele

Vydařená černošská gangsterka. Jen jsem se po skouknutí nemohl rozhodnout, jestli si mám myslet, že černoši v americe jsou nemakačenka, který si dokážou vydělat mraky peněz jen ilegálním způsobem, nebo skupina lidí, který si žijou svým lifestylem a vydělávaj si šikovně i když se to neshoduje s pravidly moderní společnosti, ale je to na úrovni rozvojové země kdesi v Africe. Každopádně já osobně mám černošskou kulturu rád, hiphop mi nevadí (i když ten komerční už není přesně to pravý ořechový). Trochu mi ve filmu vadili kolumbijci, který byly ztvárnění trošku komicky se mi zdálo. Jako taková skupina legračne vyhlížejících dementů, ale přesto nebezpečných. ()

Raven0 

všechny recenze uživatele

Hned zpočátku musím přiznat, že nejsem černoch a hip hop také není zrovna můj šálek kávy. Spíše naopak, českým rádoby nezávislím "ghetto" hip hoperům se s chutí vysměji, ale tento film byl pro mne příjemné překvapení. Solidní gangsterka, kde drogy a zbraně prohrávají svou bitvu proti hudbě. Tento film určitě dodá spoustě mladých američanů naději na to, že si také splní svůj prima "americký sen". Ale mě jde spíše o to, že docela slušně pobavil... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • 50 Cent napozeral všetky filmy Jima Sheridana, aby sa pripravil na svoju rolu. Jeho najobľúbenejší je The Boxer (1997). (Flipper)
  • 50 Centa prehovoril Terrence Howard, aby urobil jeho nahú scénu. (Flipper)

Reklama

Reklama