Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

Smok 

všechny recenze uživatele

"Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)." Takže film beriem ako čistú zábavu a ako takú aj hodnotím. Nehľadám dramatické výrazy v tvárach hercov, sugestívny scénár a oscarovú réžiu. Proste sa len nechávam baviť a to sa tejto snímke rozhodne podarilo. Howgh. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"WHY IS IT THAT EVERYTIME I TELL GUYS THEY CAN PUT IT WHEREVER THEY WANT, THEY ALWAYS STICK IT IN MY ASS? AFTER THEY'RE DONE, I ALWAYS TAKE A HUGE DUMP. ON THEIR CHEST." ---------- Na podmaze 'Tainted Love' od Marilyna Mansona sa odohrávajú zvrhlé sexuálne dobrodružstvá, špinavé zápasy am. futbalu a útrapy života na americkej strednej počas krásneho obdobia začiatku nového milénia, ktoré je patrične nostalgicky zidealizované. Ale nie zas až tak moc. Bulšit je pre mnohých skutočne bulšit, no skôr si myslím, že sa spolu so Scary Movie stal obeťou vlastného úspechu a nástupom desiatok o niekoľko tried horších podobných paródií, ktoré boli v nasledovných rokoch produkované ako na páse, si podkopal nohy nedbalou asociáciou s nimi. V čase produkcie bolo nepochybne primárnym cieľom parodovať čo najviac (nielen sex-teen) stredoškolských/univerzitných komédií, no s odstupom času, čo zachviľu bude nádherných 20 rokov, mi už NATM ako paródia nepripadá, skôr niečo viac, skôr, že už je filmom jedným z nich. Jeho devízou je kompletná znalosť žánru. Vďaka tomu, úmyselným klišé, preháňaním a tonou stereotypných prvkov (myslené v dobrom), môže byť rovno stelesnením týchto komédií, pretože prototypom tematicky spriaznených paródií už je. A tiež časovou kapsulou. Z pôvodného odpadu, ktorý som dal päť rokov dozadu, mením na štyri hviezdy, ktoré treba brať s rezervou a s ohľadom na vyššie uvedené... ♪♫ / ♪♫ ----- Shit. Damn. That is wack. ----- How The Parody Was Perfected / NATM is a F**king Masterpiece ----- (x) (10.9.2017) (13.5.2018) (2019) (29.1.2021) (27.6.2021) (23.5.2022) ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Bláznivá paródia na Prci,prci,prcičky a Nebezpečné známosti. Niektoré scény sú perfektné(viď. úvod), tie prcičkovské v pohode(záchod- najlepšia scéna filmu), tie zo známostí nechutné(lezbický bozk)a niektoré úbohé a nevtipné. Škoda, že tieto bláznivé teenkomédie majú taký dementný scenár. Hlavný účel filmu je pobaviť a keďže som teenager a tí traja malí, perverzní chalani mi tak trochu pripomínajú mojich spolužiakov film som si celkom užil. Výhrady mám hlavne k druhej polovici filmu, pretože stráca švih. Nič pre matky a babky, ani pre deti. Veľmi podobné ako Scary Movie. Ak sa vám táto paródia páčila, iste zaberie aj Bulšit. P.S: doporučujem slovenský dabing. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Kdysi nepochopená parodie, která si více příznivců nenašla ani poté, co byl tento žánr definitivně degradován. Pro mě je ale Bulšit na nejzazší hranici balancující film, který si z mého milovaného žánru dělá legraci právě tím, že dává najevo, jak moc ho tvůrci mají rádi a mají nasledovaný. Ano, fekálií je mnoho. Ale dopointování snad každé zápletky to skvěle vynahrazuje. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No nevím... Já tam teda chytil odkazy jen na Deset důvodů proč tě nenávidím, Snídaňový klub a Velmi nebezpečné známosti... A to jsou(hlavně ty první dva) hodně kvalitní filmy, takže mi trochu uniká proč tu všichni píšou, že je to parodie na jedny z nejstupidnějších filmu vůbec.... Každopádně, ať už si to paroduje co chce, tak geniálních fórů je tam méně než prstů na jedné ruce, těch průměrných možná o jednu ruku více a trapných sraček(doslova) nepočítaně... ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

Reklama

Reklama