Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (504)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nechápu co proti tomuhle filmu všichni mají. Nejspíš neznají předlohy, které víceméně tenhle film jasně vykrádá, ovšem na správných místech přitlačuje na pilu, že je to skutečně vtipné. Ovšem člověk musí dávat pozor a mít určitou znalost trop a figur z tohoto žánru, aby skutečně docenil kvalitu tohohle snímku. ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol debility, šmíra, hnus a já nevím co ještě. Některé takříkajíc "vtipné" scény, jako např. tanec se siamskými dvojčaty nebo líbací scéna se starou ženou jsou "žaludek-zvedající". Neomlouvá ani to, že to měla být parodie na teen-filmy, které ovšem proti tomuto hnusu vypadají jako vrcholná díla shakespearovských rozměrů. ()

Reklama

Des2 

všechny recenze uživatele

Geniální parodie. Tleskám za zboření všech teenagerovských klišé a tomu, že si Bulšit dokázal pohrát nejen s komediemi (Prcičky, Taková normální holka...), ale i s tak vážnými filmy, jako je Americká krása. Trocha fekálií přece nikomu neublíží, tohle je kult velikosti Scary Movie :) A s výborným soundtrackem k tomu. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Přímočará a místama hodně hrubozrná parodie na teenagerovský filmy, hlavně o proměně ošklivky v krasavici. Ale našel jsem tu třeba i narážku na docela starej Breakfest Club. A narážka na film, kde je Drew Barrymore ve 40 letech na střední, ale se sedmdesátiletou bábou... to je mazec. A luxusní je i scéna, kdy jí fešák chválí, jak svěle maluje a pak je záběr na obrázek na úrovni předškoláka. No a pak taky banán se šlehačkou nacpaný v řiti jako paví pera. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Teď není ta správná příležitost zatleskat..V tom má jeden týpek z tohohle filmu pravdu.. Zase ta typická americká komedie rádoby pro mladé, která si opět myslí, že čím více nechutnosti a nevkusu tím více zábavy.. Pár dobrých gagů se přeci jenom najde, tak pitomé jako Klub sráčů to zase není, ale to je tak nějak všechno.. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Zpěvák Marylin Manson k filmu nazpíval skladbu "Tainted Love". Videoklip je z prostředí filmu a je možné v něm vidět také několik herců z filmu. (Stanley619)
  • Jméno jednoho fotbalisty na dresu při fotbalovém utkání na konci filmu je EXTRA. (ČSFD)
  • Scéna, v ktorej Chris Evans spieva na tribúne, je jeho skutočný spev bez akejkoľvek dodatočnej pomoci. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama