Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

Handle 

všechny recenze uživatele

Větší blbost se vidí málokdy. I předchozí díly byly špatné, ale tak nějak jsem si myslel, že třeba změna režiséra prospěje a film půjde jiným směrem. Bohužel ne. Je možné, že tenhle "horor" vůbec někoho vystraší? Já vím, že ten morbidní humor je tam asi záměrně, ale proč pojmout docela zajímavý námět na půl vážně a na půl vtipně, když nefunguje ani jedno? Mohl by to být dobrý horor, jenže to by ty vraždy musely být natočeny alespoň trochu méně trapně. Vždyť jsou naprosto absurdní. To už bych se v tomto případě rozhodl opravdu pro komedii. Ale co, já jsem se smál i tak. Krom toho kvalita režie, hereckých výkonů, efektů (haha) a míra uvěřitelnosti je naprosto na bodu mrazu, takže tak. Jsem zvědavý, čím mě zas pobaví čtyřka... :) Každopádně jako "teen horor" naprosto mimo. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Tradičně sestupná tendence. Od dvojky už je to hlavně jen o perfektně udělané úvodní nehodě (a to jsem měla doteď horské dráhy ráda!) a o několika originálně provedených úmrtích. S žádnou teorií si tady už nikdo hlavu nelámal, padlo to, na koho to padlo :-) přesto je to příjemná podívaná, narozdíl od všech Saw a Hostelů dohromady. Už teď se těším na 4 a 5 a 6... ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy za pěkné holky a ještě pěknější mordy, které stále s přehledem strčí do kapsy všechny vyvražďovačky 80. let dohromady. Zasadit úvodní nehodu na horskou dráhu byl geniální nápad, bohužel tu scénu zabíjejí blbé počítačové efekty a neukázaná úmrtí, ale otřesená Winstead mě zase vždycky dostane. Stejně jako u dvojky se příběh pohybuje mechanicky od jedné smrti a nevyhnutelného zjištění k dalším, ale protože není tak překombinovaný, postavy a dialogy jsou nijaké, působí to celé veskrze průměrně. Moc se nepovedla závěrečná tečka v metru (film poprvé v sérii servíruje dvě katastrofy místo jedné), která postrádá černohumornost koncovek předchozích dílů. Při dvojité smrti v solárku mě přítelkyně přinutila film vypnout a dokoukat jsem ho musel sám. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Jednotka predstavuje výbuch originality, divák nemá času riešiť iné, než ako sa z toho hrdinovia dostanú a kto bude vydrbanejší. Dvojka je zase výbušnou, popcornovou splatter jazdou a divákovi nevadí, že po dramatickej stránke sa už toho veľa nového neudeje. Lenže pri trojke sa jedná priam o explóziu všetkého zlého, čo doteraz spinkalo pod povrchom. Prekombinované, samoúčelné, bez prepracovanejších pravidiel, v závere už úplne bez nich. Porno snažiace sa o príbeh so síce chutnými, ale iba štandardnými "tými" scénami. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Výborné završení celé série. Už v životě nevlezu na horskou dráhu a už vůbec nehrábnu na pistoli s hřebíkama. Ač má film někdy slabší chvilky, dost dobře jsem se bavil. Smrt opět používá svoje nejbizarnější kousky a třeba taková scéna v solárku se u mě řadí (spolu s useklou hlavou ve výtahu) k tomu nejlepšímu z Nezvratnýho osudu Jediný co mě překvapilo (čti nasralo) je konec. Něco podobnýho se hodí k milionu jenejm filmům, ale do Nezvratňáka NE! ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • Tony Todd, který si v předcházejících částech zahrál pracovníka márnice, tentokrát namluvil hlas démona nad vchodem do horské dráhy. (imro)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama