Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Nezvratný osud 3 mě překvapil a z celé série se mi líbil nejvíce. Velmi povedená úvodní scéna s horskou dráhou je nejlepší úvod co tato série má. Sympatický herci umírají pomalu a s rozumným odstupem. Nenudil jsem se ani chvíli. Celkem zajímavé scény náhodné smrti doplňuje zase o krok nechutnější způsob popravy. Vcelku vtipný, trošku okoukaný scénář, nicméně si myslím, že za pokoukání to stojí. ( 55 procent ) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ano, pro toho, kdo viděl alespoň jedničku příběh jako takový ztrácí veškeré kouzlo, víte kdo, proč a kdy zemře, ale ještě pořád zbývá to JAK? A na tom dvě pokračování Nezvratného osudu stojí a pro to JAK stojí za to se na ně kouknout. Alespoň tak tomu bylo u mě. Trojka je oproti dvojce trošku lepší v tom, že se narozdíl od ní nesnažila nějak překombinovávat děj a zápletku. Prostě jen v podstatě znovu natočená jednička, u který chybí to kouzlo překvapení a napětí, ale kosení mládeže je i tady dost povedené. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou zjištuji, že třetí díl mám asi nejradši. Jednička je klasika, ale konec už je takový táhlý, dvojku mám fakt dost okoukanou a trojka je poslední díl, který byl fakt super a pak už to šlo se sérií do háje. Pomatuji když sem to viděl poprvé a měl sem to pujčené z půjčovny a ten film byl interaktivni, že jste mohli ovlivnit příběh to byl fakt hustej úlet na tu dobu. Super hudba, sympatické charaktery a fajn vibe. Jeden z mých guilty pleasure hororů. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Systematická likvidace tupých teenagerů potřetí, tentokrát již bez jakékoliv snahy o příběhovou originalitu. Kdy v téhle sérii konečně někoho napadne začít si zahrávat se životem, věříc, že stejně nemůže zhynout, neboť není v pořadí? Scén úmrtí zde najdete cca pět, jsou brutální, jsou morbidně vtipné a svou (ne)pravděpodobností odrazují od vykovávání určitých činností (ležení v solárku, posilování ve fitku). Pět saďáren za hodinu a půl drahocenného času… nic moc nabídka, co říkáte? 40% Zajímavé komentáře: Visáč, wipeout, Andreiko ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy za pěkné holky a ještě pěknější mordy, které stále s přehledem strčí do kapsy všechny vyvražďovačky 80. let dohromady. Zasadit úvodní nehodu na horskou dráhu byl geniální nápad, bohužel tu scénu zabíjejí blbé počítačové efekty a neukázaná úmrtí, ale otřesená Winstead mě zase vždycky dostane. Stejně jako u dvojky se příběh pohybuje mechanicky od jedné smrti a nevyhnutelného zjištění k dalším, ale protože není tak překombinovaný, postavy a dialogy jsou nijaké, působí to celé veskrze průměrně. Moc se nepovedla závěrečná tečka v metru (film poprvé v sérii servíruje dvě katastrofy místo jedné), která postrádá černohumornost koncovek předchozích dílů. Při dvojité smrti v solárku mě přítelkyně přinutila film vypnout a dokoukat jsem ho musel sám. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • V solárku hraje „Love Rollercoaster“ od Ohio Players. (Duoscop)
  • Z autorádia hraje „Turn Around Look At Me“ od The Lettermen. (Duoscop)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama