Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

kubin. 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s uživatelem Radek 99, protože mě to taky přijde vtipné a zábavné. Rád se podívám, když náhodně seriál zastihnu v televizi, a určitě je to lepší než většina pořadů o vaření. Líbí se mi bezprostřednost obou hlavních protagonistů, kteří vtipkují a jsou vysmátí a to mě baví. Například proto jsou oblíbenější Rady ptáka loskutáka, než suchý a nudný Přemek Podlaha se svým kozlíkem šikulou. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Proč tak málo procent? Teda za mě, když si odmyslím některé „vtípky“ protagonistů, jsou Kluci v akci rozumný a relativně užitečný pořad tohoto typu vyrobený v našich končinách. 3,5 * zaokrouhluji vzhůru z důvodu, a jak si pročítám komentáře pod sebou, nejsem v tom sama, že většina (!) recentních domácích pořadů na toto téma je buď tragická, nebo rovnou katastrofa. ()

Reklama

Kimon 

všechny recenze uživatele

Všiml jsem si tohoto pořadu až v roce 2012, kdy mě na něj upozornila manželka. Takových pořadů bylo, je a bude v TV vysílání hromada. Ale tihle dva jsou v současné době na rozdíl od těch ostatních i vtipní a kreativní. Alespoň nyní po těch letech jejich zkušeností to tak vnímám. Nemám v oblibě pořady o vaření, ochutnávání apod., obzvlášť ty upjaté na TV PRIMA a TV NOVA. Ale tihle "obyčejní" dva "lidoví" z ČT1 si mě získali až natolik, že si některé pořady nahrávám a recepty z netu tisknu. No, ... a manželka má podle čeho vařit skvělé poživatiny. :-) Také má ty dva ráda. Hoši, držíme Vám palce, protože to není jen u toho kuchařského stolu, ale třeba i na chvíli venku na lyžích nebo např. mezi parohy jelenů či na horské chatě. A hlavně, nejde o show za každou cenu. Jen se špetkou, jako toho koření. Skvělé, díky hoši. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí i jiných kulinářských pořadů zvedám hodnocení, vidím to něco mezi 3-4*, ale vzhledem k malé konkurenci se držím více při zdi. Kluci jsou šikovní kuchaři, jde jim to od ruky, pokaždé se dozvíte něco nového. Jsou zábavní a vždycky je napadne nějaká vtipná poznámka, ale mluví k věci a nejde o nějaké zbytečné okecávání. Recepty jsou hodně rozličné a zajímavé, vaří jak ve studiu, tak jezdí po světě. Třeba epizoda o rakouských dortech - no mňam. A vlastně je fajn, že vidíte, jak se i oni něco učí, když to vaří poprvé. A kluci mi připadají jako sympaťáci, ok, nejsou to žádní krasavci, ale proto by se na to snad dívaly jen nějaké puberťačky, kdyby vařil hezounek s americkým úsměvem. ()

yarca 

všechny recenze uživatele

Pořady o vaření v podstatě bytostně nesnáším. Tohle je světlá výjimka a navíc rozhodně přežiju, když mi některý díl uteče. Nicméně se mi pořad jeví vcelku inspirativní a občas jsem i něco vyzkoušela. Btw - pobavily mě komentáře typu "vaří se tam jídla, který neznám" 😂😂😂 - každej to asi máme jinak, protože mně připadá právě super to, že se naučím něco novýho... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama