Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (369)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný 3D animák. Nie je to dokonalé, ale mňa ako fanušika korytnačiek to potešilo a aj bavilo. Príbeh je celkom zaujímavý, aj keď absencia Shredera trošku zamrzí. Každopadne chápem a oceňujem smer, akým sa tvorcovia vybrali. Postavy, akcia, animacia, či hudba, všetko tu celkom dobre funguje, pekne to odsýpa, plynie ako voda, furt sa tam niečo deje a moc sa nedá nudiť. Kto má rád korytnačky určite si na svoje príde. Obľúbený soundtrack: End Credits. 80% - 4* ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Bylo to příjemné zas po těch letech vidět zelenou partičku, ale nebylo to ono... Chyběl mi tam trhač, chyběla mi tam více aprilovská April. Michalangelo a jeho pizza, .... Na druhou stránku mi tam vadil Raphael jako svalnatý Noční jezdec, pak skákající April se svým přítelem, nějací divní mutanti... prostě to nemělo správnou želví šťávu, a není to tím, že jsem o pár let zestárl. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Obrovský emocionální zážitek, nostalgie se dostavila v plné síle, ale o příběhu musím říct, že to bylůa mega pičovina. Neměli experimentovat, normálně tam šupnout trhače a starou klasiku vypustit znovu na světlo, né nějaké kamené obr dyliny 3000 let staré, to se opravdu moc nepovedlo. Ani ta nová prostorová animace mi tolik nesedla, ale přesto to píšu s úsměven na rtech, protože můj největší oblíbenec Rafael dostal velký prostor a byl hodně vidět :-) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Želvy Ninja mě v mládí dost zasáhly, ale jenom na určitou dobu, pak jsem na ně tak trošku zanevřel, a později zase trošičku rozpomněl no a pak se mé želvoninžovské mládí uzavřelo uplně a já občas v zájmu debaty zavzpomínal jak se vlastně ty čtyři želvy z kanálu jmenovali. A ejhle, Američani si natočili další kus do paškálu a kdybych to měl zhodnotit, tak bych dneska řekl, že průměr je to rozhodně zasloužený a na zdejším hodnocení evidentní. Jediné co mi na celém filimu vadilo, a to docela dost, je zásadní a nevyzpitatelná animace, bez které se tento film neobejde, ale těžko jsem si na ní musel zvykat. Je jiná, snaží se být zajímavá, je správná ninžovská, ale stále je to jenom animace, která rozhodně nepatří mezi nejlepší, ale zase také ne mezi nejhorší. Myslím si, že být malý kluk, tak se bavím, dneska už přecijenom na takovéto filmy jen tak nenarazím tak často. Nostalgie mi ale nedá neříct, že originální želvy ninžové, a možná ještě ty hrané jsou pro mě jako pro kluka něco, na co se prostě nezapomíná. Tohle je kus filmového umění, které dle mého uvážení vůbec vzniknout nemuselo a přišlo mi to všecko tak trošku na nic, jako plno takovýchto filmů. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Fikční svět je ustanoven, hrdinové vsazeni pevně do žánru, kdy že bude pokračování (nejlépe s Trhačem, či aspoň Krangem)? Ale příště bych prosil více ironie, která byla tak vlastní pro animovaný seriál, na němž jsem vyrůstal, nebo pořádné dospělácké potemnění ala současný animovaný seriál ve stylu anime, který je dokonce od 12 let nevhodný, protože to lavírování mezi infantilním humorem a dospěláckou odpovědností moc nefunguje. Je hezké, že Želvy ninja 2007 navazují na tři filmová dobrodružství a porůznu na ně odkazují, ale nemusela by na ně navazovat i žánrově, protože fantasy Želvám moc nesedne, když příběh není dostatečně nosný ani na tlustší paper-back. O sporném pojetí Třísky, nevyvedených meditativních sekvencích a upozaděním dvou ze čtyř želváků a nadbytečném klanu Foot by se dalo polemizovat, ale nostalgie je mrcha, takže se jí dám ovládnout a s přimhouřenýma očima za 4 (ve skutečnosti 70%). ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Zatímco Leonardo, Raphael a Donatello mají hnědé oči, Michelangelo má oči modré. Je to proto, že si režisér přál, aby Michelangelo vypadal mladší a nevinnější než ostatní. (Džejkop)
  • Keď vchádza Splinter (Mako) do kuchyne, pospevuje si akúsi pesničku. Je to starobylá japonská uspávanka. (riso677)
  • Prvý celovečerný animovaný film o ninja korytnačkách. (riso677)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno