Reklama

Reklama

Pustina

Trailer

Obsahy(1)

Skupina mladých delikventů je přivezena do nápravného zařízení na pustý ostrov. Záhy však zjišťují, že ostrov není úplně opuštěný. Čeká zde na ně psychopatický vrah se zákeřnými pastmi, hladovou smečkou psů a smrtícími zbraněmi. Hrůza, násilí a boj o přežití vtrhne na vaše obrazovky v tomto mistrovském thrilleru od režiséra filmu Mrtvá hlídka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (287)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Je to takový lehčí thriller na dobrou noc. Kamera má při mořských záběrech nádech amatérismu a herci nejsou kdoví jaké hvězdy. Skoro se na ně nedá ani koukat, jací to jsou fešáci a sympaťáci. Já osobně jsem tedy fandil tomu zabijákovi, který dlouho vidět není. Dovolím si stručný děj. Parta nevychovaných lidiček z polepšovny neustále šikanuje svého dobrého kamaráda a jeho kamaráda. Naštěstí otec toho jejich šikanového kamaráda je nejspíš kamarád jeho kamaráda. Vše by se zdálo být v pořádku. Je tu ale jedno velké ale. U šikanovaného kamaráda přeroste šikana mez únosnosti, neboť bude jednoho krásného dne šikanátory pochcán a provede čistý řez na svém zápěstí. Nutno říct, že se mu řez povede natolik, že jim přes noc vykrvácí. Vedení polepšovny to děsně rozzuří, a tak vyšlou celou skupinku nevychovanců, kterou doprovází jeden dozorce na ozdravný pobyt na nějaký hustě zalesněný a údajně pustý ostrov. Vše by bylo asi v úplném pořádku, kdyby ten druhý šikanovaný kamarád neprozradil tátovi toho mrtvého, kdo se skrývá za smrtí jeho syna. Otec je shodou okolností velmi dobře vycvičený voják z nějaké zvláštní jednotky a ke všemu je děsně rozzuřený a má skvěle vycvičenou smečku pejsků. Jak bude lov probíhat vám už neprozradím. Jen bych upozornil ať nečekáte nějaká efaktní úmrtí zúčastněných. Mohli byste být značně zklamaní. Ale třeba budete mít větší štěstí než já a z těch nesympatických osob si nějakého favorita zvládnete najít. V tom případě se vám to bude líbit asi více. Já to vidím na 2*, a to se mi zdá, že nadhodnocuji. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Horor? No moc mi teda nepřišlo. Jo dobře, pár drsnejch až skoro brutálních scén tam je, ale moc hororově to na mě stejně nepůsobila a ani jako vyvražďovačka to neni zrovna excelentní. Hlavně sem měl docela problém s tim, že sem v podstatě nikomu nepřál, sice hlavní postava je, ale taková dost divná a jinak samí rádoby drsný kokoti, u kterých se jen čeká na smrt, která ale přichází až moc čekaně a tipnout si jestli a kdo přežije, taky neni zrovna nějakej složitej kvíz ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Čirá náhoda tomu chtěla a na pustém ostrově se setkávají dva turnusy táborníků, co mají k pionýrským ideálům daleko. Přišel čas modifikované zkoušky Jestřába Foglara! Bobřík nosiče vody, bobřík hledání medvědích pastí, bobřík cvičitele ovčáckých plemen, bobřík hasiče, či bobřík psychoanalýzy tak už čekají na své statečné lovce.. Obroušené hrany stereotypů, nehostinná krása Británie, příliš brzo předhozená kostička S.Pertwee a přesný Stephen Wight v roli asociálního nacíčka, co by svými morálními vlastnostmi jistě udělal u Gestapa velkou kariéru. Bassett se vykašlal na nucené momenty překvapení a nebál se občas přetáhnout linky žánrové šablony - za to mu patří uznání, dokonce jsem mu i odpustil, že vrahem je jeden ze seskupení Hale and Pace.. Málem bych zapomněl na bobříka hledání bobra, což byl vlastně jediný, který se skautům z pasťáku podařilo ulovit a hned z toho byla láska na první styk.. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Svěží vítr mezi béčkovými horory, který vypouští řadu zažitých stereotypů a sám přináši nové prvky. Neokoukaní herci filmu dodávají autentičnost a jejich postavy zase pořádně depresivní atmosféru. Považuji se za bývalého milovníka hororů, takže i přes tyto klady s hodnocením výš nepůjdu. Navíc je příběh příliš banální a šílené chování určitých jedinců překračovalo únosnou mez. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Skupina mladých vyvrheľov spoločnosti z nápravnovýchovného strediska je po smrti svojho spolubývajúceho vyslaná na opustený ostrov, kde sa majú uvedomiť. Samozrejme, že ostrov nie je až taký neosídlený. Bohužiaľ žiadne mysteriózno tu nečaká, možno preto sa mi to nepáčilo až tak ako Bassetov predchádzajúci Nightwatch. Spracovanie je podobné Dog Soldiers. Podobná kamera, les, prízvuk postáv, ten istý herec. Nahodenie príbehu je fajn, potom nasleduje dlhší rozjazd, útok psov je fajn, záber s narazením psej hlavy na kôl je najlepší a poctivá rezanica na záver ako zo Štvanca s Del Torom a Tommy Lee Jonesom potešila. Malá porcia vyhryzených čriev a sem tam naaranžovaná mŕtvola. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo ve Skotsku a Severním Irsku. (Terva)
  • Louise (Alex Reid) hovorí o službe v 7. obrnenej divízii v Basre (Irak). 7. obrnená divízia však bola rozpustená po druhej svetovej vojne, a preto bolo pre ňu nemožné, aby v nej slúžila. (misterz)
  • Keď Callum (Toby Kebbell) dostane úder nožom do chrbta, je vidno otvorenú krvavú ranu. V ďalšom zábere je však koža holá bez krvi a následne je opäť krvavá. (misterz)

Související novinky

Konkurence pro Van Helsinga

Konkurence pro Van Helsinga

01.04.2007

Solomon Kane je jméno dobrodruha, šermíře a lovce démonů, který v 17. století putuje neprozkoumanými končinami světa a válčí tam s nadpřirozeným zlem. A zároveň je to název britsko-francouzsko-české… (více)

Reklama

Reklama