Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (922)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Gigantickej mega akcni masakr. Uplynou zhruba dve minuty filmu a Owen ma uz na konte nakejch 10 mrtvol a to je teprv zacatek. Sice jsou ve filmu asi dve hluchy mista, ale 70 minut filmu je pekelne vostra akce, takze to vubec nevadi. Nejdriv to vypadalo, ze pribeh prakticky nebude, ale nakonec tvurci vymysleli celkem slusnej a na akcni film dostacujici. Co se tyce Owena, tak ten ve filmu dela tri veci, tvari se drsne, strily vsim, co ma po ruce a kdyz nema, tak vytahne mrkev a hazi pekne vostry hlasky. Giamatti sice tolik nerasi, ten spis hlaskuje, ale vypada jako spravnej psychous. A co se tyce samotny akce, bal jsem se, aby se to neopakovalo a nebylo to unavny, ale tvurci maj fakt skvely napady, takze kazda akce je originalni a cool a sem tam i solidne krvava, do toho sem tam naka kamerova vychytavka a pekne vostra hudba. Jeden z akcnich filmu roku. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Některé scény jsou dobré, jiné horší, ale celkově to je prostě jen průměrná vykradačka mnohem lepších titulů, kde prostě vím, že James Bond, agent Bourne nebo třeba hrdina z filmu Crank, by danou situaci zvládli ještě lépe, přesvědčivějc. Ani Motorhead burácející Ace of Spades v jedné přestřelce už tomu nepomůžou. Myslím, že na vině je režie, herecký výkony ujdou a scénář také není nejhorší, ačkoliv něco převratného to není ani omylem. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $39miliónovTržby USA $12,807,139Tržby Celosvetovo $26,820,641Tržby za predaj DVD v USA $15,230,280 //počet predaných kusov 834,968„Takáto akčná vychytávka toho naj čo tento žáner ponúka tu už dávno nebola! Dokonca aj tohtoročná Smrtonosná pasca 4 sa pri tomto zbesylom pekle dostáva do tieňa a to tam nemusia byť ani žiadne veľké výbuchy, v tomto príbehu postačí aj riadna tendencia guliek a hlášok.“ _Režisér Michael Davis ako skoro absolútny nováčik medzi režisérskou elitou v akčných filmoch, dokázal ako málokto svojím akčným debutom uspieť na plnej čiare. Na tento strhujúci odpich čo nám pripravil sa musel fakt dosť dlho pripravovať alebo skôr mu to muselo dlho trvať dokým sa mu to rozležalo v hlave. Aj keď niektoré scénky by sa dali porovnať alebo aspoň s určitým základom sú podobné tými s filmov ako Mission:Imposible:2, Smrtonosná pasca ale aj napríklad Agent bez minulosti – podľa toho je vidieť, odkiaľ bral inšpiráciu pre svoj scenár. Na jeho šťastie zbytočne nekopíruje detailne tieto scénky, v tomto filme sa snaží ísť s tými scénkami až za možnosti tých predošlých a dokáže ich tak okoreniť ľahkosťou prevedenia, že ani nad jednou neohrnieme nosom a užijeme si ich dokonca aj s odľahčením úsmevom. Proste túto akčnú jazdu si treba užiť a nie zbytočne rozmýšľať nad nejakou logikou, lebo je to len film kde reálnosť skoro neexistuje. „Konečne film v štýle starých dobrých akčných prestreliek ako sme mohli kedysi vídavať od Johna Woo.“ _Herecké obsadenie je vedené hlavne v tejto úlohe neomylným hercom ako Clive Owen v podaní pána Smitha, podobnosť s filmom Pán a Pani Smith nemusí byť zrovna náhodná, určite si nejaký podklad berie aj z tamtoho mierne prehnaného deja, tam prehnanosť vrcholí hlavne na konci filmu pri prestrelke v supermarkete ... pokiaľ v Shoot Em Up sprevádza podobní náboj scénok po celý čas. Owen do svojej úlohy vniesol nepoddajnosť a drsnosť v ktorej by som si ho vedel predstaviť aj v úlohe Jamesa Bonda – v čo dúfam, že raz pri úlohe Bonda príde rad aj na ňho. Drsniackého bosa Hertza tú hrá Paul Giamatti a sekne mu tá postava, s chladným pohľadom a prízemnými odfrkmi sa táto jeho postava stáva zatiaľ jeho najzaujímavejšou v kariére, Monica Bellucci hrá sexicu Donnu Quintano sprevádzajúcu hlavného hrdinu na úteku a jej úlohou sa stáva ochrana a prevoz bábätka do bezpečia. /videl v kine 2x: 95%/ ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Film přeplněný akčními scénami - nudit se rozhodně nebudete. Bohužel některé akční scény docházejí tak daleko, že jsou na hranici pochopení zdravým rozumem. K akci máme i jako bonus Paula Giamattiho, který je dobrým záporákem, pro mě bohužel ne moc uvěřitelným a prsatou Monicu Belluci. Film nemůže nezaujmout a nudit snad nikoho. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný akční nářez čerpající z tradičních hongkongských stříleček od Johna Woo. Připadlo mi to jako svým podáním jako jiná akční ujetina "Crank", ovšem s tím, že tady se tedy hlavně a skoro pořád střílí. K tomu perfektní hlášky, geniální nápady a jednoduchý děj. Film je super, prostě parádní oddechovka, ale prostě něco mu k dokonalosti, abych u něj sedl na prdel, prostě chybí. A nevím, co to je. Možná herecké výkony, možná atmosféra, nevím co ... Každopádně je to ale super nářez, osobně se mi to moc líbilo a chvílemi jsem fakt nechápal, co se zde všechno děje ... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Ve scéně na začátku filmu si Smith (Clive Owen) vezme od ženy zbraň Walter PPK a o chvilku déle si jí přebijí, přestože neměl žádný zásobník. (dc125)
  • Clive Owen (Smith) rozhodně nebyl proslulý díky akčním rolím. V době premiéry filmu komentoval, co jej k účasti přesvědčilo: "Abych řekl pravdu, když jsem se o něm prvně dozvěděl, respektive když mi nastínili nabídku, říkal jsem si, že to nebude nic pro mě. Ale pak jsem si přečetl scénář a viděl jsem sedmnáctiminutový animovaný storyboard, kterým Michael přesvědčil producenty, a zavolal jsem svému agentovi: 'To je divoký! Jestli to ten chlap zvládne natočit, mohlo by to být něco mimořádného.' A pak jsem se s ním seznámil. Sedm let snil o tom, že tenhle film natočí. Měl rozmyšlenou každou drobnost, každý úhel kamery. Byl jako papiňák. Kdyby ten film ze sebe nedostal, tak by kurva vybouchnul. Nakonec mě přesvědčil, že to zvládne natočit." (NIRO)
  • Clive Owen si ve filmu vyzkoušel 18 zbraní a na akční scény bylo použito 15 galonů falešné krve. (venus)

Reklama

Reklama